'Ovo je kao u nekom avangardnom filmu. Toliko ste različitih ljudi, 'udaljenih galaksija' uspjeli okupiti na jednome mjestu, to samo vi možete', bio je samo jedan od upečatljivih komentara naših gostiju na L'Adria Story Hall Of Fame Partyju, zabavi godine kojom je časopis Story proslavio 21. rođendan.

Dosad neviđene fotografije najglamuroznijeg eventa u Hrvatskoj potražite u novom broju magazina Story koji se na kioscima nalazi od 14. lipnja.

Story_23_14062023_m.png
Story 

Svojim nastupom plesnu su energiju pokrenuli Sanja, Marinko i Zec, Feminem, Matija Cvek, Aco Pejović i energična Neda Ukraden koja je izvela i hit kraljice rocka Tine Turner. Marija Cvek u ovoj je posebnoj večeri imao i posebnu pratnju, mladu Gitu Hajdarhodžić koja mu je pomogla otpjevati veliki hit 'Trebaš li me'. Poslije su mikrofon preuzeli kraljevi zabave - pet talentiranih mladih glazbenika iz grupe Barabe. Redali su svoje hitove, ali i one Graše, Gibonnija, Dalmatina, Željka Samardžića. Kako su sati odmicali i mnogima se nije išlo doma, a atmosfera je mamila na još, Pejović je ponovno otpjevao veliki hit 'Ponoć je' te 'I da si tu' - i, naravno, izvedbom rastopio dame.

Božo Vrećo
Story Press 

Otkrit ćemo vam da je plesni podij zapalila Borna Kotromanić u ritmičkom zagrljaju s fitness trenerom Antom Medićem, cure iz Feminema širile su zarazno dobro raspoloženje, Mario Roth provodio je večer s Uršulom Tolj, vatrene Lidija Bačić Lille i Žanamari Perčić plijenile su osmijehom, chef Ivan Pažanin iako je došao sam i bio je oduševljen energijom, Let 3 i Ivan Dečak vodili su svoje male noćne rockerske razgovore, a neponovljiva Tereza Kesovija našem je uredniku šapnula da se osjećala kao kraljica te da je oduševljena Božom Vrećom.

U novom broju Story daruje čitateljima - gel za tuširanje LACTOVIT LACTOUREA (89 ml).

Gel za tuširanje Lactovit LACTOUREA sadrži mliječnu kiselinu i čistu ureu koji osiguravaju nutrijente i ultra hidratizirajuća svojstva za obnovu kože iznutra te za mladoliku kožu izvana. Ekskluzivna kapsulna tehnologija poznata kao PROTEIN KALCIJ optimizira učinkovitost proizvoda koristeći najbolje od mlijeka za dublje slojeve kože.

Story_23-23_1200x900_PR.png
Story 

Gel za tuširanje Lactovit LACTOUREA (89 ml) u praktičnom putnom pakiranju uvijek je uz vas i intenzivno njeguje kožu te je štiti od vanjskih utjecaja i pojačava obnovu stanica kako bi ona ostala glatka i sjajna. Rezultat je vidljivo obnovljena i mlađa koža.

Story + DAR gel za tuširanje na dar Lactovit LACTOUREA (89 ml) potražite na kioscima od srijede, 14. lipnja!

#story #storyhr