ŽENA S NAJVIŠE PRATITELJA NA INSTAGRAMU DRASTIČNO PROMIJENILA IMIDŽ: Frizura joj je u trenu postala najtraženijom

Prije samo mjesec dana, imala je kratku crnu kosu.

/ IPA / IPA / Profimedia

Selena Gomez (31) u Parizu se pojavila s novim imidžom. Umjesto kratkog boba, sada ima dužu kosu s plavim pramenovima. Poznati frizer Filim Verheyn zaključio je da Seleni savršeno pristaje ova frizura i nije pogriješio. Od trenutka kada je djevojka s najviše pratitelja na Instagramu podijelila fotografiju s novom frizurom- ova frizura postala je apsolutni hit.

Prije samo mjesec dana Selena je imala kratku crnu kosu koja joj je padala ispod brade. Čini se da je pjevačica željela nešto promijeniti u svom životu, pa se odlučila počastiti novom frizurom.

Instagram 

Odlučite li se za frizuru sličnu Seleninoj, imajte na umu da kosu sa svijetlim pramenovima morate vrlo pažljivo održavati jer ćete u protivnom već za nekoliko mjeseci imati oštećenu kosu. Ako se pramenovi rade na obojanoj kosi, potrebno je redovito bojati izrast u boju podloge i povremeno osvježiti ton pramenova.

Neke vlasi s vremenom mogu povratiti dio svoje prirodne pigmentacije i zbog toga će vaši pramenovi djelovati tamnije (i potencijalno zlatnije). U tom slučaju potrebno je malo posvijetliti stare pramenove i ponoviti toniranje ili bojanje.

Instagram 

Uvijek se pobrinite da koristite kvalitetne šampone i proizvode za kosu, a posjet frizerskom salonu je neophodan barem jednom mjesečno. 

Više Seleninih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Selena Gomez kroz godine

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!