SPAS ZA ISPUCALU KOŽU RUKU: Žene na TikToku poludile za kremom koju Hrvatice obožavaju već godinama

Ovaj balzam za ruke s razlogom je dobio svoj kultni status.

Instagram

Krenulo je hladnije vrijeme, a neizostavna stvar koju svaka žena treba imati u svojoj torbici je krema za ruke. Zima je inače razdoblje u kojem naša koža zahtjeva više njege i brige. 

Nosili rukavice ili ne, zimi koža ima tendenciju pucanja ako je previše izložena hladnom i suhom zraku, a ako svojim rukama odmah vratite ta ulja u obliku hidratantnog sredstva, možete spriječiti pucanje kože.

Dobra krema za ruke trebala bi dubinski nahraniti, njegovati i vlažiti vašu kožu, a sve to po mogućnosti bez onog masnog osjećaja na rukama. To sve, čini se, traže i korisnice TikToka koje su upravo otkrile kremu za ruke koju Hrvatice obožavaju već godinama.

Riječ je o L’Occitane bestselleru – Intenzivnom balzamu za ruke s karite maslacem.

L’Occitane 

Slavna L’Occitane krema za ruke u metalnoj tubi s razlogom je dobila svoj kultni status. Ona je gusta i hranjiva, a ruke nakon nanošenja nisu ni masne ni ljepljive.

Zapravo, toliko je dobra da je jedna TikTokerica pokrenula cijelu seriju videa u kojima isprobava razne kreme za ruke pokušavajući pronaći dostojnu zamjenu L’Occitane kremi. Zasad nije uspjela.

Zašto je L’Occitane krema tako posebna?

Obogaćena je visokom koncentracijom karite maslaca, za koji znamo da je iznimno hranjiv i njegujuć, ovaj balzam pomaže njegovati i omekšati suhe ruke. Bogat je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama i karitinom, te pomaže hraniti i zaštititi te trenutačno umiriti kožu.

Njegova bogata tekstura trenutno zaglađuje suhu kožu te ostavlja ruke duboko hidratiziranima. Njegova jedinstvena formula pruža intenzivnu, hranjivu njegu i stvara zaštitni sloj na koži, koji joj pomaže u borbi s vanjskim agresorima i dehidracijom.

Ovaj intenzivni balzam može se koristiti na dva načina. Kao obična krema za ruke tako što ćete istisnuti željenu količinu, zagrijati među prstima i nježno umasirati u ruke, ili kao maska za ruke, ali tada morate nanijeti deblji sloj, čekati 10 minuta i utrljati ostatak. Kao maska se treba koristiti dva puta tjedno.