Julia Roberts više ne izgleda ovako: Drastična promjena frizure ju je pomladila, njena frizerka otkrila na što paziti

Glumica Julia Roberts oduševila je promjenom frizure.

Franck Castel / Bestimage / Profimedia

Svaka žena zna da malo što može toliko osvježiti izgled kao drastična promjena frizure, a na veliku promjenu se odlučila i glumica Julia Roberts.

Ona je svoju smeđu kosu odlučila obojiti u plavu i malo je skratila, a fotografije s novim imidžem privukle su puno pozornosti na društvenim mrežama.

Fotku je objavila i sama Julia i to onu nastalu na jednom događaju za predsjedničku kampanju Joea Bidena.

Tijekom ljetnih mjeseci svjetlije boje se uvijek vraćaju u trend, a Julia je izabrala zlatnu plavu nijansu.

Njena frizerka Kadi Lee podijelila je glumičine fotografije s novom frizurom te je ukazala na to da prilikom prijelaza iz tamnije u svjetliju boju kose pazi da je to sporo i metodično kako bi održala zdravlje i cjelovitost kose.

‘Drastične promjene boje znaju biti jako stresne, a kroz godine sam naučila da je miran i metodičan pristup ono što će mi dati prirodan i realističan rezultat, a najvažnije je da kosa ostane zdrava i snažna’, piše ona.

‘Najvažniji savjet: radite to nježno, u više navrata. Nemojte biti pod pritiskom dramatičnih i nerealističnih fotografija prije i poslije s Instagrama. Na tim fotografijama se ne vide sati rada i često su uređivane. U stvarnosti, treba vam vremena. Vizualizirajte krajnji rezultat i polako krenite prema njemu’, piše ona.

Na fotkama se može primijetiti da je glumica zadržala svoje smeđe korjenove što je doprinijelo prirodnom izgledu kose.

Glumica je također skratila kosu te je slojevito ošišala, a nosi i meke zavjesa šiške koje joj uokviruju lice i skidaju godine.