Koštaju manje od 10 eura: Donosimo 5 drogerijskih proizvoda koje svaka žena morati imati u torbi ovog ljeta

Donosimo 5 drogerijskih proizvoda koje ovog ljeta moramo imati u torbi.

Instagram

Stigli su nam sunčani dani, a da bismo mogli bezbrižno uživati u ljetu potrebno je opskrbiti se proizvodima koji će nas štititi tijekom visokih temperatura. Uz one neophodne, preko ljeta obožavamo i make-up proizvode koji dolaze u jarkim bojama, a koji će savršeno istaknuti preplanuli ten.

Kada je riječ o zaštiti kože od sunce, potrebno je naoružati se uljem za sunčanje sa SPF-om bez kojeg se ne možemo opuštati na plaži. Ulje za sunčanje vašoj će koži pružiti hidrataciju i zaštitu od štetnih sunčevih zraka, dok istovremeno osigurava brzo tamnjenje kože.

Ne treba zaboraviti ni važnost njege kose, a najbolji saveznik bit će nam šampon i regenerator za kosu poslije sunčanja, koji čuva prirodnu vlagu kose te uklanja pijesak, sol i ostatke klora. Lagani body mistovi na tržištu su se istaknuli kao savršena, ljetna alternativna parfemima, a karakterizira ih upravo jednostavan, osvježavajući miris.

Kada je riječ o make-upu, ovog ljeta biramor ružičasta rumenila kojima ćemo postići mat finiš, dok na usnama želimo sjajila u jarkim bojama zbog kojih ćemo imati blistavi, ljetni sjaj.

U nastavku donosimo 5 najboljih drogerijskih proizvoda za ljeto ispod10 eura: