Viralni trik za duže trepavice oduševio žene: Kad ga isprobate zaboravit ćete kako ste do sad nanosili maskaru

Želite li veće i gušće trepavice? Pažljivo pogledajte ovaj trik s maskarom!

Shutterstock

Često smo skloni odmah otpisati određeni proizvod jer ne ispunjava naša očekivanja, no važno je znati da ponekad nije u pitanju sam proizvod i njegova učinkovitost, već način na koji taj proizvod koristimo.

To se posebno može primijetiti kod make up proizvoda koje često koristimo nepravilno, a maskara svakako spada u tu skupinu!

Profimedia 

Ako ste mislili da vam maskara ne daje željene rezultate, možda još nije vrijeme da joj kažete zbogom, no predlažemo da isprobate beauty trik koji je u kratkom roku postao viralan na TikToku. Ova se društvena mreža posljednjih godina pozicionirala kao vodeća kada su modni i beauty trendovi u pitanju pa svako malo izbaci neki trik koji jedva čekamo isprobati.

Tako je i ovaj put s maskarom koja se, vjerujemo, nalazi u svačijem neseseru kao jedan od ključnih proizvoda za postizanje savršenog make-upa. Ono što volimo kod njega je to što otvara pogled, pa naše lice čini svježijim, a pogled zavodljivijim.

Zato i ne čudi što je cijeli svijet poludio za ovim viralnim trikom zbog kojeg su mnoge žene shvatile da ovaj omiljeni make-up proizvod cijelo vrijeme nanose pogrešno.

Za maksimalan učinak maskaru je potrebno okrenuti okomito, zatim prvo četkati trepavice, a potom nanijeti maskaru od korijena do samih vrhova.

Tako će se nijansa ravnomjerno rasporediti, a trepavice neće zalijepiti jedna za drugu, već će biti uredno počešljane.