'Ova žena gori': Minea očarala nikad vitkijom linijom u ženstvenoj haljini, zasluge 'pokupio' poznati Hrvat

Renata Končić Minea dobila je brojne komplimente za svoje najnovije izdanje.

Instagram

Popularna domaća pjevačicu Renatu Končić Mineu u posljednje vrijeme dobili smo priliku češće viđati budući da je članica žirija hit showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Da Mineu nova uloga itekako veseli potvrdila je u najavi za večerašnju emisiju u kojoj je objavila niz fotografija na kojima pozira sama i s kolegama.

Instagram 

‘Najdraži dan u tjednu… A u 20:15 najdraže vrijeme u danu.. Smijeh, zabava, lude transformacije… Sve je zabavnije i zabavnije’, poručila je Minea i pozvala svoje fanove da gledaju emisiju i ove nedjelje.

Emisija je ovaj put ipak pala u drugi plan jer su baš svi komentirali zanosnu Mineu u svečanoj večernjoj haljini lila boje s brojnim detaljima, prozirnim dijelovima i visokim prorezom.

Instagram Minea u lila svečanoj haljini

‘Prelijepa’, napisala joj je Indira Levak.

‘Ženo, kako dobro izgledaš’, nadovezala se Jelena Leko.

Ova žena gori’, ‘Prelijepa si’, ‘Savršena opet i opet i opet’, ‘Super si nam’, ‘Predivna’, nizali su se komentari.

Haljina koju Minea nosi je dio brenda Royal Bride by Ivana Bilich, a za Minein styling zaslužan je već dobro poznati suradnik emisije, Marko Grubnić koji je također zaradio pohvale.

Instagram 

‘Pravi level up. Ne mogu da ne zaključim, svakoj ženi koja drži do sebe bi dobro došao jedan Marko Grubnić da ‘otključa’ i ‘zakuca’ njen puni sjaj i potencijal boginje’, glasio je jedan od komentara.