Nikolina Pišek na L'Adria Story Hall of Fameu: Oduševila nas je lani u haljini koja je bez daha ostavila i DiCaprija

Svake godine iznova oduševi svojim modnim odabirom.

Story Press

Kada je riječ o tulumu godine, dodjeli nagrada L'adria Story Hall Of Fame, poznate dame iz ormara izvuku najsvečanije toalete kako bi zablistale na crvenom tepihu. Jedna od njih svakako je i voditeljica Nikolina Pišek, koja svake godine oduševi svojim modnim odabirom.

Prošle je godine Nikolina zablistala u bijeloj dugoj haljini sirena kroja, koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru. Kosu je raspustila u opuštene valove, a njezino lijepo lice krasio je prozračan make up. 

Story Press 

Zanimljivo je da je istu haljinu Manuela Maligeca nosila devet godina ranije na filmskom festivalu u Cannesu kada je pozirala u društvu Leonarda diCaprija i pobjednice Eurosonga, Conchite Wurst.

Instagram 

2016. godine na Story Hall of Fameu pojavila se s pokojnim suprugom, Vidojem Ristovićem. Lijepa voditeljica tada je odjenula crnu haljinu s dugim rukavima, koja je imala zanimljivi detalj svjetlucavih resica po sredini.

Inače, L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls. Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA inspiriran Jadranskim morem u čijem se dubinama, zrncima pijeska, mirisu bilja i kristalima soli kriju dragocjenosti, baš kao što školjke skrivaju bisere, prirodno savršeno oblikovane.

Story  Nikolina Pišek i Vidoje Ristović
Anketa

Koje vam je Nikolinino izdanje ljepše?

Glasalo je 233 korisnika

U bisernom izdanju L'ADRIA STORY HALL OF FAME tradicionalno, uz najduži crveni tepih, donosi glamuroznu zabavu na kojoj će nastupiti mnogi glazbenici, biseri hrvatske i regionalne scene. Upravo će sjaj bisera, njegove sedefaste nijanse i perle biti inspiracija dizajnerima koji osmišljavaju kreacije za brojne zvijezde koje će zasjati na ovom događanju.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams. Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!

Više Nikolininih modnih izdanja pogledajte u galeriji:

Instagram Nikolina Pišek