Izrađeni od vrhunske kože: Statement modni dodaci u koje smo se zaljubili dolaze po pristupačnim cijenama

Story Boutique stiže u centar Zagreba u subotu, 8. lipnja! Nabavite chic dizajnerske komade po posebnim cijenama i upoznajte omiljene hrvatske dizajnere.

promo

Komadi iz naše kolekcije nisu samo modni dodaci, već i statementi koji odražavaju sofisticiranost i inovativnost’, govori nam domaća dizajnerica Bojana Jendrić.

Svoju ljubav prema modernom kožnom nakitu i modnim dodacima Bojana je prije 15 godina pretočila u poznati brend ‘SKIN MACHINE’, čiji su proizvodi mnogima prepoznatljivi po crnoj boji, minimalističkom dizajnu i visokoj kvaliteti izrade. Svaki komad je pažljivo ručno izrađen od vrhunske kože te je dizajniran kao savršen dodatak urbanom stilu života.

promo 

Širok asortiman unikatnog kožnog nakita poput ogrlica, prstena i narukvica predstavit će 8. lipnja na jedinstvenom modnom događanjuStory Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, i to po posebnim cijenama! Uz nakit, kupci će na štandu SKIN MACHINE-a moći pronaći i modne dodatke poput torbi, ruksaka, remena i harnessa.

Brend svojim dizajnom posebnu pažnju posvećuje i održivom pristupu modi. Uz kožu, čija je glavna karakteristika dugotrajnost i koja je ekološki nusproizvod, SKIN MACHINE u svom se radu služi i drugim prirodnim materijalima koji reflektiraju predanost samoodrživosti i trajnosti.

‘S ponosom se možemo pohvaliti da smo u potpunosti zero waste brend. Naš dizajn ističe bezvremenski urbani stil, miješajući eleganciju s avangardom. Na taj način iskorištavamo kožu u potpunosti, do najsitnijih komadića, čime osiguravamo potpunu implementaciju materijala u dizajn proizvoda’, ističe Bojana.

promo 

Kako kaže Bojana, Story Boutique idealna je prilika za izgradnju zajednice oko brenda, stvaranje direktnog dijaloga s kupcima i pružanje personaliziranog iskustva koje je teško postići kroz tradicionalne prodajne kanale.

‘Takvi događaji stvaraju opuštenu i prijateljsku atmosferu gdje posjetitelji mogu izravno komunicirati s dizajnerima, te imaju priliku ne samo vidjeti i isprobati proizvode, već i čuti priče iza svakog dizajna, razumjeti filozofiju brenda i osobno se povezati s dizajnerima. To stvara snažniji emocionalni odnos s brendom, povećava povjerenje i lojalnost kupaca te potiče veće zanimanje za proizvode’, priznaje.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Story 

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.