Severina raspametila sve prisutne u haljini s prorezom do pupka: Sada ju je posudila najboljoj prijateljici

Modni dvoboj.

Instagram

Ona je žena koja sve što odjene iznosi apsolutno savršeno. Od raskošnih kreacija do kombinacija za svaki dan, Severina je davno postala modna ikona u Hrvata i njezina titula uopće nije upitna.

Već godinama nas oduševljava svojim modnim odabirima koji su oduvijek u rangu svjetskih imena, a svaka bi žena poželjela imati barem mali dio njezinog raskošnog ormara. Severina nas je prije nekoliko dana ponovno oduševila kada je objavila fotografiju u svilenoj bijeloj haljini s tankim naramenicama i dubokim prorezom u prednjem dijelu.

'Kako ti dobro stoji ova haljina', 'Presavršeno', 'Prekrasna si', 'Seve, toliko si pametna, zgodna i velika, da hoćeš bila bi ko od šale hrvatska predsjednica', nizali su se komplimenti.

Pet dana nakon što je objavila fotografiju u upečatljivoj haljini, u istoj je osvanula i jedna od njezinih najboljih prijateljica, Iva Radić. Poduzetnica ju je odjenula za posebnu prigodu, a može se reći da joj pristajala jednako dobro kao i Severini.

Instagram 

Ova satenska večernja haljina s naborima ima duboki dekolte koji doseže do pupka, a djelo je dizajnerice Victorije Beckham. Trenutno se može kupiti po sniženoj cijeni od 925 eura.

Anketa

Tko bolje nosi haljinu Victorije Beckham?

Glasalo je 232 korisnika