Poduzetnica i bivša manekenka Iva Radićmeđu svojim najbližim prijateljima proslavila je 46. rođendan u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a među gostima su se našla i neka dobro poznata lica.

Niz fotografija s proslave objavila je Severina koja je godinama bliska s Ivom, a na njima imamo prilike vidjeti da je prijateljici za rođendan i zapjevala. Na jednoj fotografiji pridružila joj se i naša bivša misica Anica Kovač koja je uz pjesmu sjela i za bubnjeve.

'Hej ljepotice, moja prijateljice, Iva, živi svaki dan kao da je rođendan (a, bilo je jako veselo)... i nek su najbolje žene uvijek pored tebe', poručila joj je Severina te uz objavu dodala svoje uobičajene hashtagove 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća'.

Fotografiju sa slavljenicom objavila je i glumica i spisateljica Jelena Veljača koja je napisala: 'Večer za zauvijek'.

Iva je objavila fotografije na kojima je pokazala svoj outfit za večer, a uz njih je kratko poručila: 'Volim i postojim'.

Pozirala je u haljini koja je istaknula njenu vitku liniju sa zanimljivim krojem s prednje strane kojim je otkrila dio trbuha i dekoltea, a u komentarima su brzo zaredali komplimenti.

Pohvalili su je i Franka, Dino Jelusić, Adriana Ćaleta Car, Anita Dujić, Monika Kravić i brojne druge poznate osobe, a u komentarima se javila i Iva Todorić koja je svojim komentarom otkrila da je također bila na proslavi, iako sama nije objavila fotografije.

'Predivno je bilo', napisala je ona.