Prošloga je vikenda naš fotograf Robert Gašpert uslikao Anicu Kovač i njezinu kćer Leticiju kako kupuju cvijeće na špici.

Divne mama i kći nisu osmjehe skidale s lica te su vidno bile odlično raspoložene. 

Anica i Leticija Kovač kupile su cvijeće na špici
Robert Gašpert 

Inače, Leticija je najstarija kći koju su zajedno dobili Anica i Robert Kovač

Njih dvoje upoznali su se još u tinejdžerskim danima, kad je Robert već igrao nogomet, a Anica radila na manekenskoj karijeri. Veza im je potrajala samo pet mjeseci jer su, kako je ona kasnije isticala, oboje bili premladi.

U međuvremenu oboje su se posvetili karijerama u kojima su postizali zavidne uspjehe, ali su imali i druge partnere. Anica je bila u vezi s Ivanom Lovrićem, osobnim čuvarom Franje Tuđmana, a Robert se čak oženio za drugu.

Anica Kovač i Robert Kovač zajedno su 23 godine
Story arhiva 

Pet godina nakon prekida, 1998., tri godine nakon što je Anica ponijela krunu Miss Hrvatske, vidio ju je na televiziji i, uz pomoć Zorana i Zdravka Mamića, ponovo stupio u kontakt s njom. Od tada se više nisu razdvajali.

Robert se razveo i 2000. godine potpisao ugovor za Bayern iz Münchena, a Anica se iste godine uselila k njemu. Zaprosio ju je na Božić u jednom restoranu u Njemačkoj, a vjenčali su se godinu dana kasnije u crkvi Svetog Križa u Zagrebu. Svadbeno slavlje održalo se u hotelu Westin, a kumovi su im bili Zdravko Mamić i Aničina rođakinja Milovena Čičak. Na svadbi su imali 350 uzvanika, a zatim su se vratili u München.

Anica Kovač i Robert Kovač imaju troje djece
Story arhiva 

U lipnju 2003. dobili su prvo dijete, kćer Leticiju, nakon čega su se preselili u Italiju gdje je Robert igrao za Juventus. Sin Marko stigao im je 2007., a godinu dana kasnije i kći Viktorija.

Anica i Robert zajedno su već 23 godine, a otkrili su i koja je tajna njihovog uspješnog braka.

Anica Kovač i Robert Kovač vjenčali su se 2001. godine
Story arhiva 

'Ljubavi, što je naša tajna? Ne pričamo i ne viđamo se!', našalila se Anica, a potom rekla 'Kad mi netko kaže 'skupa ste 22 godine', čini mi se nekako malo. I za 20 godina bit će mi malo. Ako budemo još toliko skupa', rekla je Anica prošle godine za InMagazin.

Sin Marko trenutno u Monacu gradi košarkašku karijeru, a s mamom je nedavno snimljen na zagrebačkoj špici.

'Planiramo se vratiti u Hrvatsku, ali još ne znamo u kojem će domaćem klubu Marko nastaviti igrati košarku', rekla je tad Anica.

Marko Kovač, sin Anice Kovač i Roberta Kovača, igra košarku
Robert Gašpert 

Par je ranije otkrio da je i njihova kći Leticija imala želje okušati se u sportu i to, po uzoru na oca, u nogometu.

'Leticija je imala talent za nogomet, a Robert je smatrao da je to sport samo za muškarce. Eto, zbog toga mi je žao, ali razumijem ga kao oca, želio je da njegova kći bude lijepa, fina...', rekla je Anica. 'Htio sam je zaštititi', nadovezao se Robert o kćeri.

Još fotografija Anice i Roberta pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Anica Kovač i Robert Kovač zajedno su već 23 godine