U Zaru stigao duplikat najpoželjnijih tenisica sezone: Miu Miu x New Balance dupe zaludio trendsetterice

Omiljena high street trgovina dobila je duplikat najpoželjnijih Miu Miu x New Balance tenisica.

Instagram

Kada su u pitanju replike dizajnerskih komada, posljednjih sezona najbrojniji su modeli inspirirani bestsellerima brenda Miu Miu.

Zato nas ne čudi što high street brendoviove jeseni nisu propustili rekreirati modele tenisica iz uspješne suradnje talijanske kuće i New Balancea, koji su na modnoj pisti debitirali prije točno godinu dana.

My Theresa  Miu Miu x New Balance 530/ 850 eura

Ovo je druga suradnja ova dva brenda – prvo su oživjeli klasični New Balance 574, a potom su udružili snage na 530, kultnoj tenisici za trčanje iz 90-ih. Tenisice su predstavljene u tri varijante - bež i smeđoj varijanti od brušene kože te mrežastoj crno-bijeloj varijanti, a sve su nestale s webshopa samo nekoliko sati nakon lansiranja.

Za razliku od originalnog modela, New Balance X Miu Miu 530 imaju nešto tanji potplat, a razigranost dodaju vezice u jarkim bojama poput zelene, plave, narančaste i žute.

zara  Mekane tenisice od brušene kože/ Zara/ 39,95 eura

Popularnost modela nastavila je rasti i sljedećih mjeseci, a u proljeće je zasjela na prvo mjesto Lystove liste najpoželjnijih komada prvog kvartala 2024. godine.

zara  Mekane tenisice od brušene kože/ Zara/ 39,95 eura

Prvi duplikati pojavili su se pola godine kasnije - prvo u Stradivariusu, a potom i u Zari koja je u novoj kolekciji predstavila bež i sivu verziju viralnog modela Miu Miu X New Balance. Model se savršeno uklopio u aktualni trend brušene kože 'od glave do pete' pa nas ne čudi što je gotovo u potpunosti rasprodan u većini fizičkih trgovina. No, na webshopu ga možete pronaći po pristupačnoj cijeni od 39,95 eura.