U dizajnerskoj haljini od 140 eura Nina je oličenje damskog seksepila: Ovu boju trendseterice neće skidati do proljeća

Tijekom boravka u Rovinju popularna pjevačica odjenula je vrlo elegantnu haljinu u boji koja će ove jeseni i zime biti najdominantnija.

Instagram

Hrvatska pop zvijezda Nina Badrić jedna je od najbolje odjevenih žena u regiji, a poznata je po tome što uspješno spaja aktualne trendove s klasičnim načinom odijevanja i blista u svakoj prilici.

Prije nekoliko dana otkrila je da se vratila u Rovinj, a na Instagramu je podijelila fotografije na kojima pozira u elegantnom izdanju savršenom za jesenske dane i večeri.

Pjevačica je odabrala kreaciju koju potpisuje Norma Kamali, a riječ je o haljini s dolčevita ovratnikom koja ima asimetričan donji dio s vrlo efektnim dijagonalnim spuštanjem, tako da s jedne strane ističu Ninine isklesane noge. 

Nina se odlučila za model dugih rukava koji grli figuru i ističe njezinu vitku liniju, i to u boji čokolade koji će obilježiti jesen 2024. godine. Ovaj model se na internetskim stranicama brenda prodaje po cijeni od 150 dolara, odnosno nešto manje od 140 eura. 

Norma Kamali  TURTLE NECK SIDE DRAPE GOW/ NORMA KAMALI/ 140 EUR

Ova haljina odličan je izbor i za dan i za večer tijekom jeseni, a pjevačica je ovaj model iskombinirala uz prozirne papuče na štiklu i Chanel traper torbu.

Instagram 

Inače, ovo nije prvi put da Nina nosi haljinu ovog brenda. Prije nekoliko mjeseci za jedan je nastup izabrala sirena haljinu kraljevske plave boje koja joj je pristajala kao salivena.

Instagram 

U haljini Norme Kamali imali smo prilike vidjeti još jednu hrvatsku modnu ikonu, Severinu, koja je jednom prilikom objavila fotografiju u crnoj ‘goloj’ haljini spomenutog brenda na jedno rame kojom je naglasila figuru.

Više odličnih modnih kombinacija Nine Badrić pogledajte u galeriji: