Haljina za kojom su poludjele žene diljem svijeta jedna je od najtraženijih posljednjih sezona, a laska svakoj figuri.

Carrie Bradshaw popularizirala je Norma Kamali haljinu
Instagram 

Riječ je o haljini dizajnerice Norme Kamali, a planetarnu popularnost stekla je kada ju je odjenula Carrie Bradshaw u nastavku serije Seks i grad, 'And Just Like That'. 

Ovom trendu nije odoljela ni popularna pjevačica Severina koja dijeli ogromnu strast prema modi i voli pratiti trendove.

Odjenula je crnu 'golu' haljinu na jednu rame, od prozirnog materijala, a ovakav kroj savršeno naglašava svaku figuru i stvara iluziju da nemate ništa ispod prozirnog materijala.

S obzirom na to da je u pitanju model koji se lako prilagođava svakom obliku tijela i veličini figure tj. model koji zaista pristaje svakoj ženi, ne čudi što je kreacija izazvala tako velik interes.

Norma Kamali haljina od prozirnog materijala i bodija boje kože
Pinterest 

Varijanta napravljena od crnog prozirnog materijala u sebi ima ušiven bodi boje kože, koji dodatno naglašava iluziju gole haljine.

Severina u svom ormaru već ima zlatnu verziju ove haljine koju je nosila na koncertu.

Na crvenim tepisima vidjeli smo mnogo varijanti golih haljina koje su i najblaži modni kritičari proglasili neukusnima, ali ovaj model koji je Severina nosila pravi je dokaz da gola haljina stvarno ne mora prelaziti granicu dobrog ukusa.

Haljina najpopularnije hrvatske pjevačice savršena je za sve nadolazeće posebne prilike i blagdane pred nama.

Kako to obično biva, high street dućani često imaju kopije dizajnerskih komada pa smo tako u Zari pronašli vrlo sličan model Severininom čija je cijena 270 kuna.

U našoj galeriji pogledajte kako izgleda Zarina midi haljina na jedno rame s prorezima.

zara Zara asimetrična drapirana haljina