KAMO ZA VIKEND? Dođite na Story Pink Fest ove subote i obojite s nama središte Zagreba u ružičasto!

Pridružite nam se ove subote, točnije sutra na zagrebačkom Cvjetnom trgu i podržite Story Pink, nacionalnu javnozdravstvenu inicijativu s ciljem borbe protiv raka dojke.

Story

Modna revija s domaćim dizajnerima i ženama oboljelima od karcinoma, edukativni program s nastupima glazbenih zvijezda, donatorska akcija za udrugu P.I.N.K.-life - sve vas to čeka u središtu Zagreba ove subote od 10 do 14 sati

Ružičasta vrpca postala je prepoznatljiv ukras listopada u kojem sada već tradicionalno, magazin Story i Udruga P.I.N.K – life provode projekt Story Pink kojemu je cilj osvještavanje javnosti o važnosti prevencije te prikupljanje sredstava za rad Udruge.

Story Pink Fest je središnje edukativno - donatorsko događanje ovog projekta koji motivira oboljele i one koji ih okružuju da zadrže pozitivan stav. Podržite i vi ružičasti pogled na svijet!

Arhivske fotografije, Story Pink Fest 2022. 

Program počinje u 10 sati na Zrinjevcu, a potom ćemo u „ružičastoj povorci“ svi zajedno krenuti na Cvjetni trg kojeg će i ove godine preplaviti pozitiva i dobra vibra.

Na promotivnim izlagačkim prostorima generalnog partnera dm Hrvatska posjetitelji će se moći okrijepiti uz zdrave napitke, informirati o kozmetičkim proizvodima i donirati priloge u sklopu akcije Story Pink Ribbon za rad Udruge P.I.N.K.-life (provođenje edukativnih programa i psiholoških savjetovanja) te pomoći pri kupnji opreme zdravstvenim ustanovama u svrhu poboljšanja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije oboljelih i operiranih žena od karcinoma dojke.

Zdravstvena ustanova Croatia Poliklinika pripremila je edukativna savjetovanja stručnjaka, nutricionista i radiologa, a uz to možete se informirati i o prigodnim paketima pregleda u njihovim poslovnicama.

Arhivske fotografije, Story Pink Fest 2022. 

Magazin Story ove je srijede, 18. listopada izašao u pink ruhu i svim čitateljima na dar donio shopping kupone powered by PBZ Card Premium Visa za najpovoljniji jesenski shopping. A kao prigodan dar posjetiteljima događanja koji doniraju za rad Udruge na njihovom izložbenom prostoru, PBZ Card je pripremio ružičaste shopping vrećice. Požurite jer su količine ograničene.

I korner Storya 'obojen' je donatorskim notama jer će posjetitelji moći nabaviti Story dizajnerske artikle uz donaciju za rad Udruge.

arhivske fotografije Story 

Uz središnji dio događaja, modnu reviju hrabrih dama, članica Udruge, u kreacijama hrvatskih dizajnera, do 14 sati na Cvjetnom trgu očekuju vas i glazbeni nastupi grupe Feminnem i Roka Vuškovića, a budući da ružičastom pogledu na svijet treba učiti i klince i klinceze Story Pink Fest će i ove godine svojim veselim nastupima obogatiti i dječji zborovi „Zagrepčanke i dečki“ i „Zagrebački anđeli“.

arhivske fotografije Story 

Čekamo vas! Svi ste dobrodošli i pozvani donirati za pomoć Udruzi koja se tijekom cijele godine bavi osnaživanjem žena koje se bore sa zločudnom bolesti. Vidimo se na Zrinjevcu i Cvjetnom trgu, ove subote od 10 do 14 sati!

PROGRAM

• PARK ZRINJEVAC (TRG NIKOLE ŠUBIĆA ZRINSKOG), 10 sati
Mimohod do Trga Petra Preradovića u znak potpore oboljelima od raka dojke, uz obraćanje okupljenima

• CVJETNI TRG (TRG PETRA PRERADOVIĆA), 10 – 14sati
10:00 - 10:05 otvorenje
10:05 - 10:40 nastup Dječji zbor Zagrepčanke i dečki
10:45 – 11:10 modna revija žena oboljelih od raka dojke u kreacijama domaćih dizajnera
11:15 - 11:50 nastup Dječji zbor Zagrebački anđeli
11:55 - 12:15 glazbeni nastup FEMINNEM
12:20 - 13:00 glazbeni nastup ROKO VUŠKOVIĆ
13:00 - 14:00 DJ

Story 

Arhivske fotografije, Story Pink Fest 2022., arhivske fotografije Story