Story Shopping Fest stigao je i ove jeseni! Od srijede, 18. listopada, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske!

Vrijeme je za jesensku kupnju! Ovog listopada uz Storyeve kupone ostvarite odlične popuste i obnovite garderobu atraktivnim komadima kojima ćete spremno dočekati novu hladnu sezonu, po posebnim popustima do čak 40%!

Story kuponi s popustima iskoristivi su od 18. do 24. listopada i donose popust od 30% u više od 500 trgovina diljem Hrvatske.

Story_41-23_1200x900_PR-clanak.png
Story 

PLUS POSEBNA POGODNOST! U subotu, 21. listopada, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest powered by PBZ Card Premium Visa – potražite Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 18. listopada 2023. godine! Story kupone s popustima za kupnju možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Republike Hrvatske:

VARTEKS
CHAMPION
BUZZ
ZAKS
LIVISION OPTIKA
THE BODY SHOP
PERFECTA DREAMS
SPORT VISION
THE NORTH FACE
ARGENTUM
LEI JEWELRY
OPTIKA MIBO
YAMAMAY
UNITED COLORS OF BENETTON
TRIUMPH
UNDERCOLORS OF BENETTONMODELS FASHION STORE
JADRAN ČARAPE
OPTIKA HRAST
PRAHIR FINE JEWELLERY
UNITED COLORS OF BENETTON
SISLEY
IMAGE HADDAD
KRUNA MODE
BILLA BONG
GARCIA
ELEMENT
KAPORAL
RVCA
OPTIKA KRALJEVIĆ
DE’ LLURE

Story-Shopping-Fest_banneri_10-2023_40+kuponi-1200x900.png
Story 

Posjetite i Story Pink Fest – jedinstveno donatorsko događanje u centru Zagreba, u subotu 21. listopada, posvećeno obilježavanju mjeseca borbe protiv raka dojke!

Sudjelujte u povorci podrške oboljelima koja kreće sa Zrinjevca (Trg Nikole Šubića Zrinskog) u 10 sati i uživajte u edukativno-zabavnom programu s modnom revijom hrabrih junakinja te glazbenim nastupima domaćih zvijezda na Cvjetnom trgu (Trg Petra Preradovića) od 10 do 14 sati.

Za osobe koji uz Story Shopping kupone ostvare potrošnju u nekoj od gore navedenih trgovina u iznosu od 30,00 eur na Premium Visa kartici, u subotu 21. listopada 2023. godine, tvrtka PBZ Card pripremila je dar – Pink Shopping vrećicu.

Dar možete preuzeti uz predočenje računa na izložbenom prostoru PBZ Card na događanju Story Shopping Fest na Cvjetnom trgu u Zagrebu, 21. listopada od 10 do 14 sati. Požurite jer su količine ograničene.

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa