Odbrojavanje koje smo čekali: Najveće uzbuđenje godine dolazi!

Na Instagramu Arena Centra u tijeku su pripreme za najdraži nam blagdana – kroz 100 dana očekuje vas 100 sjajnih ideja za najljepši Božić do sada i brojna iznenađenja

Unsplash

Sredina rujna donosi mnoge važne promjene u svakodnevni život – školske i poslovne aktivnosti se pojačavaju, pada kiša i pojavljuju se prve jutarnje magle, kupuje se toplija odjeća, dolaze jesenski trendovi u stiliziranju i šminkanju, ali kreće i odbrojavanje do Božića.
Od 16. rujna (100 dana do Božića) već polako počinje „zagrijavanje“ za najljepše blagdane. Jer kako pokazuje prošlogodišnje istraživanje ne manjka obožavatelja Božića koji žele blagdane bez stresa, pa se s pripremama kreću već u rujnu. Sudeći po istom istraživanju o kupovini darova sve se više (i ranije) promišlja, kao i o božićnim dekoracijama, delicijama i, dakako, putovanjima.
Dakle, požurite s pripremama - još je manje od 100 dana do Božića!!!

Story 

Advent na toplom, božićne pjesme u shopping centru, blagdanski ručak kod kuće, slatki medenjaci uz ski stazu, okićena jelka kod bake, blagdanska kupovina u trgovini omiljenog brenda… za Božić nas vežnu mnoga mjesta kojima nastaju istinski osjećaj sreće, zajedništva i dobrote. Kako bismo ih otkrili, Arena Centar sve nas poziva na nesvakidašnje božićno putovanje uz odbrojavanje do Božića na Arena Centra Instagramu uz shopping preporuke za najbolje darove te uz inspirativne božićne priče s idejama gdje provesti ove blagdane.
Već 5.godinu ovo tradicionalno Arena Centar odbrojavanje donosi veselje u svakodnevicu i “podgrijava” blagdansku atmosferu.
Stoga zapratite Arena Centra Instagram i odbrojavajte do Božića. Obećajemo da će biti zabavno, korisno i prepuno iznenađenja.

*Sadržaj nastao u suradnji s Arena Centrom