Nina Badrić izgleda sve bolje, a za to je zaslužna ova prehrana: Jedna promjena bila je dovoljna za sjajne rezultate

Pjevačica je podijelila primjer svog ručka.

Instagram

Nina Badrić na Instagramu je podijelila primjer svog jelovnika. Na fotografiji vidimo kako izgleda njezin ručak koji se sastojao od buče, cikle i kaše pomiješane sa šipkom.

Inače, jedno od njezinih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.

Instagram 

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe', ispričala je Nina jednom prilikom o svojoj veganskoj prehrani i dodala:

'Snaga mi se udvostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, vedro, snažno i svima preporučam da zdravom prehranom podignu imunitet, a samim time i kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratne dijete, ali dobrobiti takvih dijeta su zaista nesagledive za naše zdravlje i život.'

Instagram 

Nina jako voli i ribu, maslinovo ulje, škampe, kao i puno raznolikog povrća. Na njenom meniju često se nađe i krumipir, rajčica i tikvice.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji: