Omiljeno jelo Kate Midlleton moglo bi vas iznenaditi: Bivši kuhar otkrio što princeza naručuje kada nitko ne gleda

Uživa u neobičnim specijalitetima, ali i u najjednostavnijoj hrani.

Daniel Leal-Olivas / PA Images / Profimedia

Princeza od Walesa Kate Midlleton rado kuha kod kuće, kako su više puta objavljivali mediji, a princ William i ona posebno vole talijansku i indijsku hranu.

Njihova djeca George, Charlotte i Louis rado pomažu mami u kuhinji tako što joj dodaju namirnice, razbijaju jaja, sipaju brašno kad Kate priprema tjesteninu, pizzu ili kolače.

Međutim, i ona je ponekad voljela pobjeći od svega i svratiti do puba 'Old Boot Inn' u blizini doma njenih roditelja. Jedan od bivših kuhara otkrio je što je najčešće tamo jela.

'Uvijek je bila veoma diskretna kad bi došla. Ponašala se jako ljubazno, hvalila sva jela koja smo joj spremali', ispričao je kuhar. Ipak, imala je svoje favorite - najviše je voljela francusko pecivo brioš, a poseban specijalitet su joj bile pečene smokve s pršutom. Kombinacije okusa su je oduševljavale, pa je svemu voljela dodati i malo ljutih ukiseljenih jabuka po indijskom receptu.

Shutterstock 

Kate je rado isprobavala i neobične delikatese kao što su račići s divljim gljivama, ali sad kad je mama troje mališana priznaje da bude zadovoljna i kad svi zajedno spreme najobičniju tjesteninu sa sirom, piše Lepa i Srećna.