Dnevni boravci slavnih Hrvatica: Ivin je najraskošniji, kod Maje pršti od luksuza, a Severina ima golemi open space

Veliku pozornost uvijek izazivaju njihovi stanovi i kuće čiju unutrašnjost povremeno imamo prilike vidjeti na snimkama i fotografijama.

Instagram

Svi smo mi pomalo voajeri i o zvijezdama koje obožavamo želimo znati što više privatnih detalja. Veliku pozornost uvijek izazivaju njihovi stanovi i kuće čiju unutrašnjost povremeno imamo prilike vidjeti na snimkama i fotografijama.

U nastavku smo se odlučili provjeriti kako izgledaju dnevni boravci poznatih Hrvata.

Severina Vučković

Severina je poznata kao dama sa savršenim stilom, a taj se stil proteže i na uređenje interijera u kojem provodi najviše vremena. Iako s obožavateljima češće dijeli dogodovštine sa svojih koncerata ili putovanja, pjevačica je u nekoliko navrata dopustila obožavateljima da zavire u njen dom.

S fanovima je podijelila kako izgleda veliki open space u kojem se druži s prijateljima.

Franka Batelić

Vila Vedrana Ćorluke i Franke Batelić koja se nalazi u Kozarčevoj ulici u Zagrebu osvojila je prestižnu nagradu u kategoriji obiteljskog stanovanja na natječaju Architecture Masterprize 2023. Lijepe vijesti podijelio je zagrebački arhitektonski studio Dva arhitekta koji stoji iza projekta.

Franka je u nekoliko navrata pokazala njihov dnevni boravak.

Nataša Janjić Medančić

Dnevni boravak pokazala je ranije i glumica Nataša Janjić Medančić koja je objavila fotografiju na kojoj vježba u društvu svoje djece.

Tad smo imali priliku vidjeti da u Natašinom stanu prevladavaju svijetle boje. Zidovi su oličeni u bijelo, a i ukrasi na zidu su bijele boje. U boravku se nalazi i kutna garnitura svjetlosive boje, a na podu su parketi od drva svijetlog tona.

Šarenilo na ovom prizoru dodaju žuti ukrasni jastuci na kutnoj garnituri i ružičasta dječja foteljica, a vidimo da Nataša u svom domu ima i ukrasno sobno bilje.

Instagram 

Maja Šuput

Maja redovito na društvenim mrežama dijeli fotografije i snimke svoje obitelji, a iako su često na putovanjima, ponekad uspijemo uhvatiti i pogled na njihov stan.

Instagram 

Inače, pjevačica nam je prije dvije godine otvorila vrata svog doma u kojem smo proslavili Storyjev 20. rođendan.

Instagram 

Tada nam je sa suprugom i sinom pozirala na predivnoj sivoj kutnoj garnituri koju je uskladila s bojom zidova.

Instagram 

Izabel i Mateo Kovačić

Puno se komentirao i prizor iz doma Matea i Izabel Kovačić iz njihovog londonskog stana kad je Izabel pokazala dio njihovog raskošnog dnevnog boravka.

Instagram 

Tako je otkrila da se u dnevnom boravku, među ostalim, nalaze garnitura, manji stol, kamin i ogledalo. Pozornost pratitelja ukrala je luksuzna kutna garnitura koja dominira fotografijom.

Instagram 

Instagram 

Ella Dvornik

Dok je još bila u sretnom braku s Charlesom Pearceom, Ella se s obitelji preselila u Istru, a sve detalje je dijelila sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu. Između ostalog, pokazala je i prostrani dnevni boravak, uz napomenu da puno toga namjeravaju promijeniti.

'Dakle, ovo nam je trenutno stanje. Međutim, ova cijela soba će postati kuhinja i produžit ćemo prostor na cijelu terasu', napisala je tad.

Iva Todorić

Iva ne pokazuje često svoj prostor, no djelić njenog raskošnog dnevnog boravka imali smo prilike vidjeti prošlog Božića kad je pokazala dekoracije.

Instagram 

Vidjeli smo tad da Iva u prostranom dnevnom boravku ima kamin, da sa stropa visi kristalni luster i da prozore pokrivaju luksuzne zavjese.

promo 

Danijela Dvornik

Danijela je sve muke i radosti uređivanja kućice na otoku Braču redovito dijelila sa svojim fanovima, a na društvenim je mrežama, između ostalog, pokazala i udobni dnevni boravak.

Malen, ali udoban dnevni boravak uredila je birajući svijetle i neutralne tonove. Tako je uz sive zidove kombinirala bijeli namještaj, bijeli dvosjed i policu.

Na velikom prozoru vidi se prozračna bijela zavjesa, a uz trosjed je smjestila okrugli stolić. Sve je upotpunila s nekoliko sobnih biljaka, a zidove je ukrasila slikama s jednostavnim crnim okvirima.