Severina Vučković je poznata kao dama sa savršenim stilom, a taj se stil proteže i na uređenje interijera u kojem provodi najviše vremena. Iako s obožavateljima češće dijeli dogodovštine sa svojih koncerata ili putovanja, pjevačica je u nekoliko navrata dopustila obožavateljima da zavire u njen dom.

Posljednji put to je učinila ovog vikenda kad je podijelila nekoliko fotografija s druženja u svom stanu na sjeveru Zagreba. S njom je bila njena bliska prijateljica Vedrana Vasić, a sa Severinom i njenom mamom družila se i Vedranina mama.

Kako izgleda Severinin zagrebački stan pogledajte u galeriji:

Instagram Severinin stan

Druženju se pridružila i Severinina nećakinja Mia Popović.

Ovaj stan Severina je kupila početkom 2000-ih godina, a po svemu sudeći, Severina voli eleganciju i luksuz. U njemu uglavnom prevladavaju sivi i bež tonovi.

Jasno se može vidjeti i kako je u ovaj stan u elitnom dijelu grada uloženo mnogo novca, kao i da je pjevačica angažirala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lijepo i besprijekorno.

Inače, u Severinin penthouse od 300-tinjak kvadrata provaljeno je 2021. godine. Dva nepoznata muškarca u stan su upala usred bijela dana oko 13:45 sati, a zatim pobjegli u nepoznatom smjeru. Osim toga, provalnici su svezali 65-godišnju kućnu pomoćnicu i otuđili nakit koji su pronašli u stanu.

Severina
RTL 

Nesretan slučaj tad je potvrdio i njen PR menadžer.

'Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo uputiti na policiju', izjavio je Severinin PR Davor Grgin, a očevid je trajao satima.