Za žene samouvjerene u svojoj intimi! Proizvodi koji reguliraju hormone, poboljšavaju probavu i 'ravnaju' trbuh

Carnium Botanicals nudi širok asortiman dodataka prehrani prilagođenih različitim potrebama. Bilo da tražite podršku za imunosni sustav, bolju probavu, hormonalnu ravnotežu ili želite povećati svoju energiju, naši proizvodi su pažljivo formulirani kako bi vam pomogli postići optimalno zdravlje

Carnium Botanicals

HER BIOTIC - ZAŠTITNIK I SAVEZNIK INTIMNOG ZDRAVLJA ŽENA

Čak 70% žena svih dobnih skupina muče infekcije intimnog područja. Svrbež, peckanje, iscjedak neugodnog mirisa… neki su od simptoma. Kako biste izbjegli ponavljanje intimnih infekcija, nije dovoljno ukloniti i ublažiti simptome, potrebno je postaviti temelje koji rješavaju uzrok njihova nastanka, a kriju se u mikrobiološkim kulturama s laktobacilima.

Carnium Botanicals 


Kako biste se dugoročno riješili problema s učestalim intimnim infekcijama, upalama mokraćnog mjehura, pa čak i probavnih tegobama, koristite dodatak prehrani Her Biotic koji sadrži šest probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje. Većina žena koje imaju ponavljajuće upale mjehura, infekcije intimnog područja i probavne probleme ima nešto zajedničko, a to je poremećena hormonska ravnoteža i kaos u crijevima. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i urogenitalnu mikrofloru te djeluju antimikrobno. Također, osobe koje koriste Her Biotic imaju manju želju za nezdravom hranom, više energije, jak imunosni sustav te manje pate o nadutosti. Više o ovom proizvodu možete pronaći na službenoj stranici Carnium Botanicals.

MENOWELL – ZA ŽENE KOJE OD MENOPAUZE ŽELE VIŠE OD NEUGODNIH SIMPTOMA

Carnium Botanicals 


Najveći mit o menopauzi: menopauza je samo privremeno stanje, a kada valunzi prođu, sve će opet biti u redu. Menopauza zapravo nikada ne završava. Debljanje, gubitak kose, problemi sa spavanjem, valunzi, promjene raspoloženje i drugi simptomi koji se obično vežu uz menopauzu ne moraju se događati, ali potrebno je ojačati jetru, crijeva i nadbubrežne žlijezde. Upravo to, kao i balansiranje estrogena te prehrana i životni stil ključni su razlog zašto žene s Istoka ne muče neugodni simptomi menopauze. Njihova hrana temelji se na složenim ugljikohidratima i prehrani bogatoj fitoestrogenima (prirodni estrogeni prisutni u hrani). Mješavina ljekovitog bilja MenoWell objedinjuje sve biljke i tvari koje su važne za uspostavljanje normalne hormonske ravnoteže u ženskom tijelu. Sadrži čak 10 prirodnih ekstrakata, a vodeća ljekovita biljka je anđelika, tradicionalna kineska biljka. Osim što pomaže u održavanju menopauze mirnom i ugodnom, poboljšava raspoloženje, pruža kvalitetniji san i smanjuje rizik od osteoporoze koja je posljedica pada hormona estrogena.

FEMCARE - ZA VLAŽNOST SVIH VAŠIH SLUZNICA

Carnium Botanicals 


FemCARE kapsule su prirodna mješavina biljnih ekstrakata koji potiču optimalnu hidrataciju svih sluznica u tijelu. Tajna njihova djelovanja je u Omegii®️, jedinstvenoj formuli koja sadrži i plod i ulje sjemenki pasjeg trna. Plodovi i ulje imaju uravnotežen omjer svih nezasićenih masnih kiselina Omega-3-6-7-9. Osim toga, bogat su izvor antioksidansa (beta karotena i vitamina E) i biljnih sterola. S FemCARE kapsulama osigurat ćete optimalnu vlažnost svih sluznica, bez krema, gelova i drugih preparata. Smanjit će se neugodan osjećaj suhoće i svrbeža, a ujedno i rizici od razvoja upale. Posjetite našu web stranicu Carnium Botanicals i otkrijte našu cjelokupnu ponudu. Pretplatite se na naš newsletter za ekskluzivne informacije i posebne ponude. Iskusite snagu prirode uz Carnium Botanicals i napravite korak prema zdravijem životu već danas.

Za više informacija i narudžbe posjetite web stranicu carniumbotanicals.hr ili nas kontaktirajte na info@carniumbotanicals.hr ili 01/7776-032. Vaše zdravlje naš je prioritet.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Carnium Botanicals.