Tajni recept za smoothie koji topi masti i daje energiju: Pomoću ovog napitka Adriana Lima održava vitku liniju

Adriana Lima je bila jedna od najljepših manekenki na svijetu, ali s kilažom je znala varirati.

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adriana Lima s razlogom se dugo smatrala jednom od najljepših manekenki i izgledom najsavršenijih žena na svijetu.

No, kako to obično biva, čim je malo ‘popustila’ i odmaknula se od savršenstva, počela je proživljavati brutalne komentare u kojima se je prozivali zbog njenog fizičkog izgleda.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon što se pojavila na modnoj reviji Victoria’s Secreta, svijet ne prestaje pričati 43-godišnjoj manekenki. Adriana ne samo da je povratila savršenu liniju već izgleda bolje nego ikad.

Iako novi gubitak kilograma nije komentirala, od ranije je poznato da je Adriana kilograme skidala uz pomoć keto dijete koja se bazira na smanjenom unosu ugljikohidrata.

Angela WEISS / AFP / Profimedia 

Njena se prehrana sastojala od smoothieja, povrća i nemasnih proteina, a nedavno je otkrila i da se bavila popularnom vježbom koja itekako doprinosi bržem gubitku masti i boljem toniranju tijela.

Uz redovnu fizičku aktivnost, svaki dan je ispijala smoothie s tajnim sastojkom, a jednom je otkrila recept za ovaj zdravi napitak koji podiže energiju i topi masne naslage.

Tajni recept za smoothie Adriane Lime

Sastojci:

  • 1 šalica vode
  • ½ avokada
  • med po ukusu

Priprema:

Prepolovite i izdubite svježi avokado, a zatim meso stavite u blender. Dodajte hladnu vodu i med te izmiksajte. Za bogatiju teksturu, umjesto vode, možete dodati 1 šalicu mlijeka i 1/2 šalice običnog jogurta.