Sad znamo kako je tako lijepa, vitka i zdrava: Doris Pinčić otkrila koji napitak pije svako jutro

Doris Pinčić otkrila malu tajnu za svoje zdravlje.

Edina Zuko/PIXSELL

Omiljena domaća voditeljica Doris Pinčić Guberović redovito plijeni pažnju svojim prekrasnim i mladolikim izgledom, a poznato je i da se brine o svom zdravlju.

Zanosna Doris na društvenim mrežama često objavljuje svoje obroke, a ovaj put je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila recept za napitak za zdrav imunitet. Otkrila je i kako si skraćuje vrijeme pripreme i postiže da ovu 'čašu zdravlja' uvijek ima pri ruci.

Screenshot  Doris Pinčić Guberović

'Kako se vi čuvate i ulažete u imunitet ovih jesenskih dana? Ja nastojim redovito pohoditi odjele sa svježim voćem i povrćem u i služiti se provjerenim trikovima koji mene i cijelu obitelj za sada drže zdravima i veselima’, započela je objavu na Instagramu.

U nastavku je otkrila čime si podiže imunitet svakog jutra.

Shutterstock 

Svako jutro nastojim popiti toplu limunadu s đumbirom. No, budimo iskreni, kome se to da cijediti svaki dan? Pa onda ovako doskočim sama sebi- jednom u par dana smiksam cijeli oguljeni limun i komade đumbira i taj sok zaledim u vrećicama za led i onda ujutro kockica toga prelivena vrućom vodom i za čas imam čašu zdravlja’, zaključila je Doris.