Doris Pinčić Guberović ovih se dana našla u centru pozornosti javnosti zbog lažnog članka koji se pojavio na internetu u kojem se promoviraju tablete za mršavljenje, a u kojem se nalaze lažne izjave koje Doris nikad nije dala.

Voditeljica, koja je trenutno na porodiljnom dopustu, ranije je zaista otkrila da je u mladosti imala problema s viškom kilograma, no nikad nije promovirala niti jedan preparat za mršavljenje, a u medijima je više puta govorila o svojoj prehrani.

Kako je Doris Pinčić izgledala s viškom kilograma
RTL 

Kad je prije nekoliko godina vodila emisiju ‘Na kavi kod Doris’ pokazala je svoje fotografije iz tinejdžerskih dana i otkrila da je imala 25 kilograma viška.

'Pokrenula sam se kada su me liječnici upozorili da imam problema sa zdravljem i kada mi je profesorica na fakultetu rekla da imam lice s kojim mogu glumiti princezu, ali stražnjicu s kojom ću uvijek glumiti samo tetke', rekla je Doris.

Otkrila je kasnije i kako je uspjela skinuti kilograme. Otišla je kod nutricionista koji joj je odredio plan prehrane, a zatim se i sama informirala o poželjnim namirnicama i zdravim prehrambenim navikama.

Doris Pinčić
Story 

‘Nikad nisam bila gladna, ali sam jela pametno. Volim inače jesti i družiti se, ali sam naučila jesti s mjerom, a ne kao da sutra ne postoji’, ispričala je za Večernji list i dodala: ‘Kad sam mogla ja, mogu i svi drugi’.

Priznala je tad da lako skuplja kilograme i da pazi na prehranu, no istaknula je da joj je zdravlje na prvom mjestu.

‘Jedem sve, ali doziram. Ne preskačem obroke i kad god mogu vježbam. No nije me strah debljanja, moje tijelo i ja radimo u suradnji’ ispričala je tad.

U jednom je kasnijem intervjuu istaknula da joj je za održavanje težine bitno i ono što mnogi zanemaruju- zdrav san.

Doris Pinčić trudna u crvenoj haljini
promo 

‘Dosta mi se stvari u životu vrti oko hrane jer volimo fino i jesti i kuhati. Kad kažem mi, mislim na cijelu svoju obitelj. U skladu s tim često variram s kilogramima, pet gore-dolje i najčešće nemam nikakav recept kojim ih mogu skinuti kad se nakupe. Ne vjerujem u dijete jer ništa što je ekstremno i naglo ne može biti dobro za naše tijelo. Jedino što kod mene ima stvarno moćan efekt na liniju je san. Ako je redovan i kvalitetan, lakše održavam težinu’, ispričala je za Jutarnji list.

‘Mislim da dugoročno i konstantno treba nastojati jesti umjereno i kvalitetno da bismo održali koliko-toliko normalnu kilažu. Ne vjerujem ni u čudesne napitke, tablete i slično. Samo je umjerenost dobar recept za zdravlje. A ako se i nakupi koji kilogram, nije ni to smak svijeta, važno je da smo sve te ekstra kalorije sa zadovoljstvom pojeli’, zaključila je.

Zdrave recepte iz svoje kuhinje dijelila je ponekad s pratiteljima na Instagramu uz hashtag #kuhinjababeeve te je isticala da time želi ljude potaknuti na kuhanje s kvalitetnim namirnicama koje su, kako je istaknula, često vrlo jeftine.

Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine