NEKAD SU BILE NAJLJEPŠE ŽENE KOJE SU HODALE ZEMLJOM: Ovako SUPERMODELI 90-IH izgledaju DANAS

Helena Christensen, Naomi Campbell, Cindy Crawford i Claudia Schiffer nekad su bile najtraženiji supermodeli, a ovako izgledaju danas.

Profimedia

Da su godine samo broj dokazuju jedni od najpoznatijih modela na svijetu koji su prešli pedesetu, no izgledaju bolje nego ikad.

Jedna od njih je svakako 52-godišnja danska manekenka Helena Christensen. Nedavno je 'raspametila' obožavatelje nakon što je pozirala u crnom donjem rublju.

'Nestvarno si predivna', poručili su joj fanovi. Inače, Helena se proslavila 1986. kada je ponijela titulu Miss Universe Danske.

Ništa manje atraktivna nije Naomi Campbell koja je u svibnju napunila 51 godinu. Njezin Instagram prepun je golišavih fotografija, a pozornost je privukla krajem veljače kada je pozirala u Keniji. Za potrebe snimanja skinula se u toples te je nosila samo crne gaće i ukras za glavu inspiriran karnevalima

Nekadašnji supermodel, 55-godišnja Cindy Crawford, oduševila je sve u rujnu kada se nakon gotovo tri desetljeća vratila na izvorni set na kojem se snimala njezina kultna reklama za Pepsi iz 1992. Pozirala je u bijeloj uskoj majici bez rukava i odrezanim kratkim traper hlačicama.

Prije toga je se fotografirala u badiću pored bazena i tako pokazala zavidnu figuru. I njezina kći Kaia Gerber krenula je njezinim stopama jer je njezina slika i prilika.

Atraktivna plavuša, 51-godišnja Claudia Schiffer, prije dvije godine skinula se za Vogue te je intimne dijelove pokrila štiklama.

Komentara oduševljenih fanova nije nedostajalo.

Kako su ove nestvarno lijepe žene izgledale nekad, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Supermodeli 90-ih