Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naomi zbunila fotografijom na kojoj su svi mislili da je njezina kći

Autor Petra Kanić

Naposljetku su neki od komentatora fotografije objasnili o čemu je riječ

 Naomi Campbell Izvor: Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, 51-godišnja Naomi Campbell, prije nekoliko dana na društvenim se mrežama pohvalila kako je postala majka. Na svijet je, kako kaže, stigla njezina djevojčica. Na Instagramu je uzbuđena Naomi odmah podijelila i fotografiju na kojoj nožice malene djevojčice ponosno drži u rukama.

Potom je objavila još jednu fotografiju uz koju je napisala kako je 'blažena i zahvalna'. Njezini obožavatelji bili su oduševljeni, no mnoge je uspjela zbuniti. Pomislili su kako je Naomi pokazala lice svoje novorođene djevojčice. 'Ona ti je najbolji rođendanski poklon. Savršena je. Neka vas Bog blagoslovi', pisali su mnogi. No zanemarili su kako je boja kože djevojčice na posljednjoj fotografiji tamnija nego na prethodnoj.

'Naomi je na svoj rođendan objavila svoju fotografiju iz djetinjstva. Ta je fotografija nastala dok je imala tri mjeseca. To nije njezina kći', zaključili su drugi i razjasnili situaciju onima koji su se zbunili i prerano počeli komentirati. Manekenka je izrazito sretna zbog novog člana obitelji, no lice malene djevojčice još uvijek nije pokazala.

Povezane vijesti

Inače, prijatelji modne ikone, za strane medije, otkrili su da je dijete rodila surogat majka. Nekoliko se dana nagađalo je li riječ o posvojenju ili surogat majčinstvu. 'Naomi je izabrala surogat majku i bila je uz nju svih devet mjeseci. Presretna je zbog proširenja obitelji i veoma se veseli svakom idućem danu', rekli su njezini prijatelji. Inače, Naomi je prošle godine nagovijestila radosne vijesti kada je izjavila da će 2021. biti njezina najbolja godina, no nitko tada nije ni slutio na što točno aludira.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image