Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki na svijetu, Naomi Campbell, prije dva dana,na društvenim mrežama pohvalila se kako je u 51. godini postala majka. Naime, na svijet je, kako kaže, napokon stigla njezina djevojčica.

Brojni pratitelji zatrpali su objavu pozitivnim komentarima. Većina je, sudeći po komentarima, bila u šoku s obzirom na to da Naomi nije ranije pričala o majčinstvu. 'Čestitamo. Djevojčica je kruna tvoje karijere i života. Ovo je tvoj najveći dobitak. Saznat ćeš uskoro', samo su neki od komentara ispod objave. 'Naomi živi u Americi s dečkom i zaista je sretna. Napokon je osjetila kao da je savršeno vrijeme da postane majka. Karantena joj je omogućila da malo zastane i promisli o istinski važnim stvarima pa je zaključila da je sada trenutak da osnuje obitelj', rekao je izvor za strane medije. Tko je dečko slavne manekenke još uvijek nije poznato. 

Inače, prijatelji modne ikone, za strane medije, otkrili su da je dijete rodila surogat majka. Do danas se nagađalo je li riječ o posvojenju ili surogat majčinstvu. 'Naomi je izabrala surogat majku i bila je uz nju svih devet mjeseci. Presretna je zbog proširenja obitelji i veoma se veseli svakom idućem danu', rekli su njezini prijatelji. Inače, Naomi je prošle godine nagovjestila radosne vijesti kada je izjavila da će 2021. biti njezina najbolja godina, no nitko tada nije ni slutio na što točno aludira. 

Iako 50-godišnja Britanka nije potvrdila da je dijete dobila pomoću surogat majke, sve je više glasina da ja Naomi početkom prošle godine posjetila jednu polikliniku gdje je dala jajašce. Inače, surogat majku tijekom cijele trudnoće prati jedan od koordinatora, dok drugi preuzima svu papirologiju nakon porođaja. 'Cijene su vrlo transparentne i nema skrivenih troškova, a ovaj postupak košta oko 500 000 kuna. S obzirom na to da razumijemo emocionalnu bol neuspješnih pokušaja trudnoće kroz koje žene i njihovi partneri prolaze, ili imaju neki drugi problem kod zasnivanja obitelji, imamo program koji jamči da će sve proći u redu i da zajamčeno dolazite doma s djetetom', objasnila je Gvantsa Natenadze, koja radi kao direktorica razvoja poslovanja kompanije New Life Georgia.