Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki na svijetu, Naomi Campbell na društvenim mrežama pohvalila se kako se u 51. godini ostvarila kao majka. Naime, na svijet je, kako kaže, napokon stigla djevojčica. 

Naomi Campbell jedna je od najuspješnijih manekenki svijeta
Profimedia 

'Prekrasan mali blagoslov izabrao me da budem njezina majka. Počašćena sam što ću imati ovako nježnu dušu u svom životu. Nema riječi koje bi opisale životnu vezu koju sada dijelim s tobom, mali anđele. Nema veće ljubavi',  napisala je Naomi u opisu fotografije na kojoj pokazuje nogice svoje nasljednice. Nikakve dodatne detalje nije otkrila. 

Brojni pratitelji zatrpali su objavu pozitivnim komentarima. Većina je, sudeći po komentarima, bila u šoku s obzirom na to da Naomi nije ranije pričala o majčinstvu. 'Čestitamo. Djevojčica je kruna tvoje karijere i života. Ovo je tvoj najveći dobitak. Saznat ćeš uskoro', samo su neki od komentara ispod objave. 

Inače, u jednom od posljednjih intervjua koje je dala otkrila je da se još ne namjerava odreći modnog svijeta. 'Rekli su da ću trajati samo 11 godina, ali danas slavim već 34 godine u modnom svijetu! Osjećam se blagoslovljeno i zahvalno Bogu. Nikad nisam pomislila da će doći dan kad ću prenijeti takvu poruku', rekla je Naomi, rođena u londonskoj četvrti Streatham kao kći 19-godišnje plesačice, Jamajčanke Valerie. Campbell nikada nije upoznala svojega oca, koji je napustio njezinu majku kada je bila u četvrtomu mjesecu trudnoće pa je odlučila preuzeti prezime Campbell iz drugoga majčina braka. Valerie joj nikada nije otkrila identitet oca, a poslije je rekla kako je požalila zbog te odluke.