Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija Šerifović: 'Falšajte na Eurosongu i ošišat ću vas na ćelavo'

Ovaj put obratila se svojoj publici komentirajući Eurosong, a na kratko se prisjetila i svog nastupa na spomenutom natjecanju

 Izvor: Story arhiva

Sve je spremno za drugu polufinalnu večer na Eurosongu na kojoj nastupa 17 zemalja među kojima su San Marino, Češka, Estonija, Grčka, Austrija, Poljska, Moldavija, Island, Srbija, Gruzija, Albanija, Portugal, Bugarska, Finska, Latvija, Švicarska i Danska.

Marija Šerifović Izvor: Instagram

Srpske predstavnice, ženska grupa 'Hurricane' predstavit će se publici i stručnom žiriju s pjesmom 'Loca Loca', a sudeći po kladionicama, trebale bi izboriti veliko finale koje je rezervirano za ovu subotu. No, djevojke imaju jednog 'asa u rukavu', a to je, ni više ni manje, nego glazbenica koja je 2007. s pjesmom 'Molitva' pobijedila na Eurosongu. 

 Izvor: Privatni album

Riječ je, naravno, o Mariji Šerifović koja s djevojkama uživa u Rotterdamu. Atraktivne djevojke nisu otkrile koje savjete im je dala popularna pjevačica, ali pratitelji vjeruju kako će im njezino mentoriranje sigurno pomoći da svoj nastup podignu na novu razinu.

marija šerifović Izvor: Instagram

Marija je u posljednje vrijeme doista aktivna na društvenim mrežama, a često sa svojim pratiteljima komunicira 'uživo' preko Instagrama. Ovaj put obratila se svojoj publici komentirajući Eurosong, a na kratko se prisjetila i svog nastupa na spomenutom natjecanju.

Povezane vijesti

'Nemojte sumnjati u sebe. Nemate pravo imati tremu s obzirom na to da vam ovo nije prvi nastup. Prije svog nastupa na Eurosongu imala sam probavnih problema. Tko bude falširao, šišam ga na ćelavo', komentirala je Marija na svom Instagram profilu.

Magazin

Royals