Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAK NA KUŠNJI Ova bi godina mogla biti presudna za Clooneyjeve

Sedma godina braka u koju su zagazili Amal i George navodno bi mogla biti i presudna

 Izvor: Profimedia

Jedan od onih parova o čijem se razvodu nagađa već godinama, a do istoga nikako ne dolazi, zasigurno su Amal i George Clooney. Odvjetnica za ljudska prava i 59-godišnji glumac svojim odnosom intrigiraju javnost, ali i medije koji nerijetko predviđaju kraj njihove ljubavi. Upravo o jednom takvom sada piše i magazin New Idea koji tvrdi kako su 43-godišnjakinja i 16 godina stariji suprug odlučili uzeti privremenu pauzu jedno od drugog kako bi razmislili hoće li u konačnici posegnuti za razvodom ili će uspjeti obnoviti ljubav.

George Clooney Izvor: Profimedia


Kako piše spomenuti medij, Amal se navodno umorila od supruga koji svojoj karijeri daje prednost nad njihovom djecom, trogodišnjim blizancima Aleksanderom i Ellom, i njihovom obitelji, a sve je eskaliralo nakon što je holivudski zavodnik obavijestio suprugu kako će uskoro ponovno izbivati iz doma zbog snimanja filma u Australiji i na Baliju. Iako uživa u vremenu koje provodi s mališanima, za Amal je to bila kap koja je prelila čašu jer, kako tvrdi izvor za New Idea, odvjetnica smatra kako je vlastitu karijeru u potpunosti zanemarila jer netko treba brinuti za djecu dok je George na putu.

 Izvor: Story

Povezane vijesti


'On nestane, a njoj ostavi da vodi brigu o svemu', pojasnio je izvor blizak paru koji je otkrio kako je dvojac zbog svega navedenog odlučio uzeti pauzu te bi sljedeće mjesece trebali provesti odvojeno. Dok bi djeca i dalje trebala biti uz mamu, George će nastaviti snimanje svojih filmova na drugoj adresi, a razdvojenost bi supružnicima trebala pokazati mogu li jedno bez drugog ili je pak samo riječ o privremenim trzavicama. Inače, s obzirom na to da je par zagazio i u sedmu godinu braka, koja je poznata i kao 'krizna godina', isti medij tvrdi i kako neće biti iznenađenje ako baš u ovoj odluče napraviti ono o čemu se piše već godinama - razvod.

Magazin

Royals