TIKTOK TRIK KOJI JE LAJKALO 200 TISUĆA LJUDI: Ova 'lažna' frizura odgađa pranje kose za jedan dan

Trendovi s TikToka svaki dan donose nešto novo. Sad smo otkrili super način za jednostavnu frizuru, lažnu riblju kost, kojom ćete sakriti masnu kosu.

Instagram

Popularni TikTok, društvena mreža trenutno najkorištenija među mlađom populacijom, redovito izbacuje nove trendove i ideje koje nam olakšavaju svakodnevicu.

Od uređenja doma, učenja pa sve do mode i ljepote. Upravo takav jedan trik, za jednostavnu, a praktičnu frizuru zapeo nam je za oko, a 'lajkalo' ga je gotovo 200 tisuća ljudi.

Shutterstock 

Većina danas nema puno slobodnog vremena, a ono koje imaju žele iskoristiti što je praktičnije moguće. Upravo iz tog razloga neki jednostavni trikovi najpopularniji su i najgledaniji na TikTok platformi.

TikTok (Screenshot) 

Korisnica sar____h1 koju na TikToku prati više od 26 tisuća ljudi, osvojila je sve kad je podijelila video jednostavne frizure kojom prekrivate masni korijen, a kosi dajete bar još jedan dan odgode za pranje. Ovaj trik sigurno će vam dobro doći kad vam se sukobe planovi za izlazak i 'dani za pranje kose'!

♬ Big Shark - Russ Millions

Tehnika je vrlo jednostavna i brzo se svidjela brojnim pratiteljima. Ono što je dodatna prednost je u tome da ju možete napraviti i ako ne znate raditi riblju kost, već ćete na ovaj način napraviti njezinu lažnu verziju.

Kosu trebate razdijeliti po sredini, a zatim isplesti dvije tanke, obične pletenice od pramenova na prednjoj strani. Nakon toga, pletenicu svaku posebno s malom gumicom pričvrstite za stražnji dio kose. Za efekt ‘riblje kosti’, ključno je da pletenice olabavite prstima. Vrlo jednostavna i brza frizura koja će vašoj kosi dati još jedan dodatni dan do idućeg pranja.

Hoćete li ju isprobati?