Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dario Marčac napravio TikTok kojim je oduševio ljubitelje nogometa

Ususret današnjoj utakmici Hrvatske i Španjolske

 Izvor: Instagram

Dario Marčac ima 25 godina i TikTok je senzacija s pola milijuna pratitelja, a broj svakodnevno raste. On se nalazi u Top 10 Balkan Tiktokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj. Svojim duhovitim sadržajem na spomenutoj društvenoj mreži te brojnim izazovima kojima uveseljava mnogobrojnu publiku, Dario se već istaknuo kao jedan od najpoznatijih domaćih TikTokera, a sada je povodom današnje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, oduševio slučajne prolaznike na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. 

Kako je objasnio na početku videa, osmislio je izazov za slučajne prolaznike u Zagrebu. Uz mali nogometni gol je pripremio je jedan izazov. Naime, umjesto klasične veličine nogometne lopte, uzeo je dosta manju, koja je nekima zadala i probleme. Tko je uspio zabiti gol, a tko ne, pogledajte u videu.

Inače, danas smo razgovarali i s domaćim zvijezdama koje su prognozirale rezultat današnje utakmice. 'Prognozirati nogometne rezultate jako je nezahvalno, a stručnjaci su najlošiji u prognozama. One pripadaju laicima. Mogu vam reći svoj predosjećaj, a to je da nakon teške borbe pobjeđuje Hrvatska. Utakmicu ću gledati sam s obzirom na to da oko mene uvijek svi sve krivo interpretiraju pa me to samo živcira', rekao nam je dobro raspoloženi Ćiro.

Glumac Janko Popović Volarić odmah nas je upozorio kako nije dobar u prognozama rezultata. 'Gledat ću večeras utakmicu, ali doista ne mogu predvidjeti rezultat. Naravno, navijam za Hrvatsku i nadam se da će pobijediti', kratko je prokomentirao domaći glumac.

Povezane vijesti

Magazin

Royals