Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE BRINI, NISMO SE UVRIJEDILI: Ella Dvornik 'bocnula' novinare koji prate svaku njenu objavu

Ella Dvornik nasmijala je pratitelje novim videom na TikToku u kojem se obratila nama novinarima.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Domaća influencerica Ella Dvornik često objavama na društvenim mrežama uveseljava svoje pratitelje, a sada je to ponovno učinila novim videom s TikTok-a. 

U njemu se osvrnula na nas novinare koji vjerno prate svaku njezinu objavu.

'Novinari koji jedva čekaju 17h da odu doma. Moji nepotrebni statusi na društvenim mrežama u 16:59h', napisala je i u opisu videa dodala: 'Od sada pišem debilane tijekom radnog vremena, kolege. Nisam mislila na vas', našalila se.

(P.S. I da nije to napisala u opisu, ne bismo se uvrijedili jer njene objave vole čitati i naši čitatelji koji nisu direktno njeni pratitelji. Zato Ella, samo nastavi s objavama, i u pola noći ako treba. (op. a.))

@elladvornik

Od sad samo pisem debilane tokom radnog vremena kolege. Nisam mislila na vas

♬ rihanna pls release that damn album - hi

Inače, nedavno je svojim pratitelje na istoj društvenoj mreži progovorila o svojim bivšim partnerima.

'Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on htio biti s curom koja ga ne želi. Matija me otpisao jer se priključio OPUS DEI sekti, a ja sam sotona. Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju', poručila je. Inspiraciju za snimku pronašla je u popularnoj pjesmi 'Thank You, Next', koju izvodi Ariana Grande.

@elladvornik

Ova pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije ##thankyounext##balkan##hrvatska##srbija##bosna##hercegovina

♬ omg i feel famous - soph

'Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije', napisala je Ella u opis objave. Komentara nije nedostajalo, a jedan pratitelj joj je poručio: 'Divno je što si iz svega izašla jača i pronašla osobu koja te je vrijedna'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals