Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE ELLINE DRASTIČNE PROMJENE: Od EMO stila iz mladih dana do PROFINJENE gospođe koja se NE SRAMI priznati OPERACIJE 

Ella Dvornik drastično se mijenjala kroz godine, a fotografije iz davnih dana svjedoče tim nezaboravnim transformacijama.

Ella Dvornik Izvor: Instagram/Robert Gašpert (Story arhiva)

Danas uspješna lifestyle blogerica i influencerica, EllaDvornik nije uvijek izgledala ovako kakvu je poznajemo danas te je kroz godine prolazila kroz mnoge transformacije.

Ella se danas drastično razlikuje od doba kad se s obitelji pojavljivala u reality showu 'Dvornikovi'. Kći legendarnog glazbenika Dine Dvornika svoj je izgled izmijenila te danas nimalo ne nalikuje na buntovnu tinejdžericu koju smo upoznali prije toliko godina.

ella dvornik Izvor: Dražen Kokorić

Mnoge poznate Hrvatice uživaju u blagodatima estetskih operacija i mogućnostima raznih tretmana za poboljšanje izgleda i ispravljanja sitnih nepravilnosti, a Ella ih među rijetkima otvoreno priznaje. Majka dviju djevojčica ne skriva da je na svom licu imala više korekcija, među kojima su i operacija nosa te povećanje usana.

Kao i mnogi tinejdžeri, Ella je prošla kroz svoju 'dark' fazu, a nakon toga počela je razvedravati svoj stil. Ella je osim fizičkog izgleda, prošla i kroz razne promjene stilova odijevanja i razne modne izričaje, ali je promijenila ukus i kad je riječ o frizurama.

Tako danas Ella svoju kosu više ne boji u dramatične boje te s posebnom pažnjom njeguje svoju dugu kosu.

Drastične transformacije Elle Dvornik pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals