Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NASMIJALA PRATITELJE

ELLA SE UDEBLJALA ČETIRI KILOGRAMA 'Izgledam kao stisnuta kobasica'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Bez dlake na jeziku

Izvor: Instagram

Uvijek iskrena, svoja i zabavna. Baš takva je domaća blogerica i influencerica Ella Dvornik-Pearce koja svojih više od pola milijuna pratitelja svakodnevno zabavlja objavama, ali i iskrenim savjetima, priznanjima i pitanjima. Tako je i danas mnoge nasmijala kada je napisala kako je prije tri tjedna naručila odjeću s internetske trgovine te da je u međuvremenu dobila četiri kilograma. 'Ako želite vidjeti kako izgledam stisnuta kao kobasica, pogledajte iduće storyje', našalila se pa podijelila nekoliko fotografija outfita. 

Mnogi su joj komentirali da izgleda odlično te da se kilogrami koje je dobila, uopće ne primjete. Inače, i prije nekoliko dana je napisala ispod jednog posta kako je ona jedina osoba koja se usred selidbe uspije udebljati. 'Samo se ja uspijem usred selidbe udebljati četiri kilograma. CoolSculpting na aparatima', nasmijala je samu sebe blogerica koja se nedavno podvrgnula tretmanu 'zamrzavanja sala'. Kako je i sama opisala, zahvat nije bolan. 'Nije neugodno, baš je zanimljivo. Više mi je kao da peče, nego što hladi', objasnila je u prvih nekoliko sekundi zamrzavanja. Poslije je opisala koliko joj je tijelo zamrznuto, ali je i priznala da ne osjeća preveliku bol. Na samom kraju YouTube videa je pohvalila Polikliniku Milojević, ali i sam zahvat. 'Isplati se, jako sam zadovoljna', rekla je Ella koja je kasnije pokazala i rezultate, koji su je oduševili. Višak s trbuha je nestao, a ona je presretna. Vjerujemo da i ova četiri kilograma neće blogerici stvarati veliki problem.

Povezane vijesti

Ella se nedavno sa suprugom Charlesom i kćerkicama - Balie i Lumi preselila u Istru gdje uživaju u 'novom' životu u prilagodbi na okolinu. 

Izbor Urednika

Royals