Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UVIJEK ORIGINALNA

ZAUVIJEK MLADI I ZALJUBLJENI Ella čestitkom 'pomladila' supruga Charlesa

Autor Iva Markulin
Autor Iva Markulin

Charlesov 43. rođendan će naša blogerica i suprug proslaviti u novom domu u Istri, kamo su se nedavno preselili iz Zagreba

Izvor: Instagram

U četvrtak ujutro Hrvatska je poznata blogerica Ella Dvornik na svojem Instagram profilu razveselila svoje pratitelje šaljivom čestitkom svojem suprugu Charlesu Pearceu za rođendan. 'Dragi supruže ❤️ sretan ti 28. rođendan OPET! Nazdravljam za još mnogo rođendana s kojima ćemo ostati mladi u glavi, dok nam tijela ostare. 28 zauvijek! Volim te', poručila je emotivno 30-godišnjakinja.

Brojni su se pratitelji pridružili čestitkama, komentirajući da i oni sami u glavi imaju manje godina od onih kalendarskih. Naime, markantnom je Charlesu danas 43. rođendan, no Ella je duhovito opisala kako se njezin muž osjeća. I, ako je suditi po komentarima, nije jedini.

Povezane vijesti

Ovo je prva rođendanska proslava u obitelji Dvornik-Pearce u novom domu. Naime, nedavno su se preselili iz Zagreba u Istru, a svaki zahvat u uređenju Ella dijeli sa svojim pratiteljima, kao i korisne savjete što i kako (ne) napraviti pri preseljenju. Inače, prije nekoliko dana u novi dom su stigle i njihove kćeri, trogodišnja Balie Dee i jednogodišnja Lumi Wren koje su za vrijeme selidbe bile kod bake Danijele na Braču, a koliko su djevojčice bile oduševljene novim sobama potvrdila je i sama mama Ella koja je s pratiteljima podijelila prve reakcije.

Izbor Urednika

Royals