Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJSLAĐI KUTAK DOMA Balie i Lumi oduševljene sobama dostojnim princeza

Mama i tata potrudili su se da se djevojčicama svidi novi dom

 Izvor: Instagram

Nakon dvorišta, terase i dnevnog boravka, došao je red i na najslađi dio kuće - sobe njezinih djevojčica. Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik preselila je u svoj zauvijek dom u Istri, a ondje se maksimalno potrudila da njezine kćerkice, trogodišnja Balie i jednogodišnja Lumi, uživaju u svakom kutku novog doma. Tako je, nakon prvotne reakcije Balie na novu kuću, sada pokazala i kako su malene reagirale kada su po prvi put kročile u svoje nove sobe.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Uzbuđenje, zadivljenost i smijeh - ukratko se mogu opisati snimke na kojima djevojčice ulaze u pravi mali dječji raj - napravljen samo za njih. Dok u sobi starije kćerkice prevlada ružičasta boja, za sobu mlađe, Ella je izabrala žuto zelene tonove. Također, kako je naglasila u videu, Ella i suprug, britanski poduzetnik Charles Pearce, pobrinuli su se i da njihove princeze u novom domu imaju i nove krevete na kojima su ih dočekale mnogobrojne igračke. Svaku sobu krasi i zanimljiv detalj u vidu portreta svake od djevojčice kako bi se i Balie i Lumi osjećale što ugodnije.

Elal Dvornik Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Inače, koliko su si truda dali i ona i suprug u uređenju novog doma, posebice kutaka za kćerkice, Ella je otkrila i u nedavnoj objavi. 'Zadnjih pet dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati', napisala je tada 30-godišnja influencerica.

Magazin

Royals