Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IPAK JE USPJELA

ELLA DVORNIK O MUKAMA OKO KREDITA 'Rekli su mi da ne mogu dobiti toliko'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

'Proces je trajao dva mjeseca i donijela sam pola Sljemena u papirologiji'

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce prije deseta dana ostvarili su svoje snove. Supružnici godinama unazad razmišljali su o napuštanju Zagreba, a sada su napokon, spakirali kofere te 'ubrzanu' metropolu zamijenili bajkovitom Istrom. S kćerkicama, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi Wren preselili su se u prekrasnu kuću, a dijelove iste, Ella je pokazana pratiteljima na društvenim mrežama. 

 Ella je sada na Instagramu progovorila o dobivanju kredita u Hrvatskoj te cijenama najma i kupovini nekretnine te je rekla kako je više plaćala najam u Zagrebu nego što sada plaća kredit za kuću na moru. 'Sjećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke', napisala je. 

Povezane vijesti

'Iako bi sad trebala odaknuti i uživati u tome da sam svoja na svome, ne mogu se otresti činjenice koliko mi je cijelo to iskustvo i proces malo uništilo doživljaj', bila je iskrena Ella koja je pratiteljima naposlijetku otkrila u kojoj je banci uspjela dobiti kredit.  'Proces je trajao dva mjeseca i donijela sam pola Sljemena u papirologiji', našalila se.

Izbor Urednika

Royals