Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDOSTAJANJE VOLJENE OSOBE

Franka je danas posebno emotivna: 'Zapravo nikada nisi otišao'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Prisjeća se preminulog oca

Izvor: Šime Eškinja

Kad bi mogli otkloniti jedan osjećaj na zemlji, mnogima bi to sigurno bio onaj da ne moraju patiti zbog gubitka i nedostajanja voljenje osobe. Iako s vremenom postane lakše, odnosno čovjek se pomiri s činjenicom da ih nema, kada stignu posebni datumi, svi osjećaji i uspomene se vrate. U to je uvjerene i domaća pjevačica Franka, koja se danas sjeća svog preminulog oca Damira. 

franka Izvor: Instagram screenshot

'Ludo je to...šest godina bez tebe, a zapravo nikada nisi otišao', bila je kratka Franka koja je iz privatne arhive izvukla fotografiju s ocem iz djetinjstva. S njima na fotografiji je i Frankin brat Nikola, s kojim je nerazdvojna. Nažalost, Damir nije uspio upoznati svog prvog unuka Viktora, kojeg je pjevačica dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom. ‘Svo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu', rekla je svojevremeno. 

Uz godišnjice, uvijek ga se sjeti na njegov rođendan. 'Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto', napisala je Franka prvog svibnja ove godine.

Izvor: Instagram screenshot

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals