ROMANTIČNE FRIZURE IDEALNE ZA VALENTINOVO: Poigrajte se sa svojom kosom uz 3 jednostavne i efektne opcije

Stručnjaci iz zagrebačkog walk-in salona Vikler i ruž donose 3 looka za Valentinovo.

instagram (@vikleriruz)

Bliži nam se Valentinovo.

Bez obzira slavite li ga sa svojim partnerom negdje vani ili se samo opuštate kod kuće uz finu hranu i vino, poigrajte se sa svojom frizurom.

Stručnjaci iz salona Vikler i ruž izdvojili su nekoliko jednostavnih, a efektnih frizura te make up lookova koji su savršeni za svaku (romantičnu) priliku.

'Naše je iskustvo da žene uvijek žele izgledati i osjećati se zavodljivo. Suzili smo izbor najtraženijih nosivih frizura i tehnika šminkanja koje se lako mogu izvesti', poručuju iz Viklera i ruža.

1 Kovrčava frizura

Neka bude puna volumena, neukrotiva i živa. Bonus kod ove frizure je što traje nekoliko dana.

Možete kosu skupiti i u visoki rep i vaše kovrče izgledat će savršeno. Uz ovakvu frizuru ne treba dominantan make up. Stavite malo sjaja na lice, maskaru i neutralni ruž.

2 Niski rep

Poigrajte se ukosnicama u boji koje će biti odličan modni detalj. Valentinovo povezujemo sa crvenom bojom, a uz ovakvu jednostavnu, a elegantnu frizuru odaberite crveni ruž.

3 Nenametljivi valovi

Uvijanje vaše kose ne mora uvijek značiti superdotjerane kovrče, odaberite nenametljive valove za Valentinovo.

Nježno ih počešljajte i oni će izgledati savršeno. Potpuni glam izgled zaokružite makeupom s toplim ružičastim, nježnim tonovima. Naglasak neka bude na očima, savjetuju stručnjaci iz Viklera i ruža.