BEAUTY 'MUST-TRY': Maska koja oživljava suhu kosu sada je super povoljna, a nazivaju je 'čudom u tubi'

Viralni Elizavecca Hair Protein tretman za kosu oduševljava korisnike društvenih mreža. Zovu ga 'čarolijom u tubici', a k tome je i ekstra povoljan!

Instagram

Ubrajate se u one beauty entuzijastice koje uživaju u svestranosti koju vam omogućuju različiti stilovi, frizure, boje i teksture kose?

Međutim, niste baš dosljedne kad se radi o vašoj rutini za njegu kose? Ovakve navike nažalost nisu najbolji izbor za vašu kosu. Prečesto mijenjanje stilova i tretiranje kose uništava i isušuje vlasi, a ako imate dugu kosu, to vam drastično može otežati i raščešljavanje. To, naravno, pridonosi još većim oštećenjima. Radi se o začaranom krugu iz kojeg je teško izaći ako ne brinete o svojoj kosi na vrijeme i na pravi način.

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su Elizavecca Hair Protein tretmanom za kosu

Elizavecca Hair Protein tretman za kosu formuliran je s ceramidom 3 koji djeluje kao jača kosu i uspješno zaključava hranjive tvari unutar svake vlasi. Ova viralna maska ima snažno djelovanje te hidratizira i obnavlja kosu koja je previše tretirana raznim kemikalijama, bojama ili oblikovana uređajima za oblikovanje kose.

Elizavecca 

Osim ceramida 3, ovaj bogati tretman za dubinsku obnovu kose sadrži i biljne proteine i kolagen koji sprječavaju nepoželjni frizz, liječe ispucale vrhove i hidratiziraju svaku pojedinačnu vlas. Kolagen je poznat po tome što štiti i opskrbljuje kosu hranjivim tvarima, pogotovo onu koja je oštećena bojanjem ili čestim stiliziranjem. Biljni ekstrakti, hidrolizirano mlijeko i aminokiseline svile u formuli ovog tretmana ublažavaju negativne učinke vanjskih stresora na kosu i stimuliraju vlasište kako bi se poboljšala elastičnost i mekoća kose. Sve što je potrebno je nanijeti ovaj tretman na ručnikom osušenu kosu i ostaviti da djeluje pet do 20 minuta prije ispiranja.

Otkrijte gdje možete kupiti ovu 'čaroliju u tubici'

Već nakon prve upotrebe postat će must-have proizvod u vašoj rutini za njegu. Ono što je najbolje je to što ga mogu koristiti svi, bez obzira na tip i stanje kose. Korisnici TikTok-a otkrili su ovaj proizvod i zavoljeli ga u trenu, a odobrile su ga i slavne dame. Kupci na Amazonu također ovaj mali, ali moćni tretman smatraju "čarolijom u tubici". Stoga, ako želite kosu koja se lako raščešljava, koja je zaglađena, zdrava i mekana, ne morate tražiti dalje od Elizavecca Hair Protein tretmana koji vam je dostupan za kupovinu i u Hrvatskoj putem linka, a trenutno je na odličnom popustu.