PRVI ADVENTSKI KALENDARI: Pronašli smo najljepše s beauty proizvodima i usporedili njihove stvarne vrijednosti

Mnogi misle da je prerano za božićne radosti, no beauty brendovi već su izbacili prekrasne adventske kalendare koji se rasprodaju brzinom svjetlosti!

Lookfantastic.com

Odbrojavanje do Božića za neke je počelo već s početkom jeseni, dok se neki groze Božićnog ludila koji dolazi sve ranije. Iako imamo još 60-ak dana do najdražeg nam blagdana, znamo da je prava čarolija u onim tjednima prije Božića kada uživamo u svim blagodatima i 'kiču' koji je tada dopušten.

S obzirom na to da je još uvijek listopad, mnogima ne pada na pamet već razmišljati o poklonima, no omiljeni beauty brendovi svojim adventskim kalendarima ipak su se pobrinuli da počnemo maštati o svim tim prekrasnim proizvodima koje bi najrađe darovali - sami sebi!

Instagram 

U današnjem brzom svijetu i prevelikim očekivanjima, često se osjećano krivo ako pazimo na sebe, a pogotovo ako sebe darujemo.

Adventski kalendari puni kozmetičkih proizvoda, skincare-a i šminke savršen su poklon koji možemo darovati sebi pred Božić i uživati 24 dana otvarajući kućice kojima se veselimo kao djeca!

Beauty adventski kalendari zaista su luksuz i često su veoma skupocjeni, upravo zato što se u njima krije 24 proizvoda. Dobra vijest je da vrijednost tih proizvoda ima puno veću vrijednost od cijene adventskog kalendara, pa se tako mogu pronaći i oni čija je vrijednost stvarčica koje se nalaze unutra čak 4 puta veća.

Istražili smo najbolje adventske kalendare koji su već na tržištu i možda su baš ono što trebate kako bi sami sebe razveselili, a mogli bi odlično poslužiti i kao poklon nekome čiji je rođendan u blagdansko vrijeme. Mislili da je prerano za Božićne radosti ili ne, važno je napomenuti da se ovi prekrasni paketi rasprodaju vrlo brzo!

MAC-1429 kn

MAC 

Vrijednost proizvoda preko 3508 kn

Khiels-856 kn

Khiels 

Rituals-641kn

Rituals 

 Vrijednost proizvoda 1212 kn

Look Fantastic-822 kn

Lookfantastic.com 

Vrijednost proizvoda preko 4326 kn

Jo Malone-3032 kn

jo malone 

 NYX-383 kn

Nyx 

 Armani-2155 kn

Armani 

 Vrijednost 4318 kn

Cult Beauty-2071 kn

Cult beauty 

 Vrijednost proizvoda preko 8285 kn

By Terry-1488 kn

By Terry 

 NUXE-562 kn 

NUXE 

 Vrijednost 1064 kn

Molton Brown-1687 kn

Molton Brown 

 Vrijednost proizvoda 2847 kn