ZALEĐENO LICE I TIJELO BOGINJE U 7. DESETLJEĆU: Šuškalo se da ljubi Srpkinju nakon poniženja 15 godina mlađeg glumca

Slavna holivudska glumica Demi Moore danas slavi 60. rođendan.

Profimedia

Slavna glumica Demi Moore danas slavi 60. rođendan. 

Poznata je po brojnim ulogama u serijama i filmovima, ali i po svom izgledu koji se kroz godine mijenjao.

Profimedia 

Dugo je slovila za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, ali onda je posegnula za čarima estetske kirurgije.

U posljednje vrijeme je izazivala čuđenje izgledom svog lica. Iako nema sumnje da Demi ima sjajnu figuru, mnogi joj zamjeraju što je pretjerala s intervencijama kada je lice u pitanju.

O tome svjedoče i fotografije na kojima izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Profimedia 

Zbog svega njezini pratitelji na društvenim mrežama ostavljali su brojne komentare u kojima ističu svoju zabrinutost.

'Njeno lice ne izgleda normalno, ali ne mogu odlučiti je li u pitanju šminka ili plastična kirurgija', 'Demi je bila na plastičnoj kirurgiji', 'Bila je tako lijepa, a sada se potpuno promijenila','Zašto si to radiš?', samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod glumičinih fotografija.

No nakon njezinog pojavljivanja u ožujku na Tjednu mode u Parizu neki misle da je prestala s botoksom i filerima. Glumica je bila na reviji Yves Saint-Laurenta na kojoj je pozirala u crnom odijelu sa sakoom dubokog izreza.

Profimedia 

Smješkala se i izgledala je prirodnije nego prošle godine kada je njezino lice šokiralo javnost. Bilo je neobično, bez ijedne bore i Demi nije mogla raditi nikakve izraze.

Glumica se nedavno pojavila u minijaturnom rozom bikiniju na svojoj jahti kojom krstari Grčkom te odmah postala senzacija.

Profimedia 

Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda utegnuto i mišićavo kao i za vrijeme svoje najveće slave prije 30-ak godina. Iako je lice uništila operacijama, njezino tijelo i ulaskom u 7. desetljeće života izgleda jednako dobro kao i 90-ih.

Profimedia 

Savršeno definirani trbušnjaci, vitka linija i grudi na kojima bi joj pozavidjele i upola mlađe žene, Demini su fizički aduti koje joj nitko ne može oduzeti. 

Inače, nedavno je slavna glumica službeno potvrdila da je u vezi sa švicarskim kuharom Danielom Hummom. Naime, na Instagramu je objavila fotografije s teniskog meča. Bili su na French Openu i uhvaćeni su kako razmjenjuju poljupce.

Profimedia 

Humm je poznati chef i njegov restoran Eleven Madison Park, koji ima jelovnik bez mesa, je dobio pet zvjezdica od uglednog The New York Timesa i osvojio prvo mjesto na listi najboljih svjetskih restorana 2017.

Inače, Moore iza sebe ima tri braka. S Freddyjem Mooreom bila je od 1980. do 1985. godine, s Bruceom Willisom od 1987. do 2000. godine te zajedno imaju tri kćeri, a s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom od 2005. do 2013. godine koji je završio vrlo burno i ružno.

Profimedia 

Dok je s Bruceom dan danas u bliskim odnosima, kao i s njegovom sadašnjom suprugom, Ashtona je više puta optužila za jako ružne stvari - od višestruke prevare, prisiljavanja na seks u troje do toga da ju je ostavio jer mu nije mogla roditi dijete.

Profimedia 

Demi u svojim memoarima tvrdi i kako je Ashton tražio od nje da mokri po njemu, a ta pikanterija izazvala je opću pomutnju u javnosti. 'Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze', rekla je glumica. Moore i Kutcher krenuli se viđati 2003. godine nakon što su se upoznali na večeri sa zajedničkim prijateljima, a dvije godine nakon su stali pred oltar. Službeno su se razveli 2013. godine.

Profimedia 

Također, proteklih godina pisalo se da je 59-godišnja glumica u vezi s 13 godina mlađom srpskom kostimografkinjom Mašom Mandžukom. Prvi put su zajedno bile viđene 2014., a nije poznato kada su se i kako upoznale. 2018. uslikane su u losanđeleškom naselju Los Feliz kako se zabavljaju s Mašinom kćerkicom te su glasine postale još intenzivnije.

Ukoliko se želite dodatno uvjeriti u to kako se Demi itekako promijenila tijekom godina i podvrgla brojnim operacijama, pogledajte slike u našoj galeriji.

Profimedia Demi Moore je bila na estetskim zahvatima