Demi Moore (59) pojavila se na reviji brenda Saint Laurent tijekom Tjedna mode u Parizu.

Demi Moore pretjerala je s botoksom i filerima
Profimedia 

Demi je dugo slovila za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, ali onda je posegnula za čarima estetske kirurgije.

Iako se nekima na trenutak učinilo kako je glumica prestala s filerima i botoksom, najnovije fotografije dokazuju suprotno.

Iako se sada ipak uspjela nasmiješiti, za razliku od prošle godine kada je jedva pričala i pomicala lice, izgleda da Demi ipak nije u potpunosti završila s estetskim korekcijama.

Lice joj je izgledalo pomalo jezivo, ali odjevna kombinacija zato, bila je pun pogodak.

Demi Moore odjenula je crni kombinezon s dubokim dekolteom, a na rukama je imala kožne plave rukavice
Profimedia 

Odjenula je crni kombinezon s dubokim dekolteom, a na rukama je imala kožne plave rukavice koje je uskladila sa zlatnim lančićem s plavim medaljonom

Podsjetimo, njen izgled proteklih godina izaziva jako veliku pažnju javnosti, a neki od komentara na njezinim fotografijama su:

'Njeno lice ne izgleda normalno, ali ne mogu odlučiti je li u pitanju šminka ili plastična kirurgija', 'Demi je bila na plastičnoj kirurgiji', 'Bila je tako lijepa, a sada se potpuno promijenila','Zašto si to radiš?'

Demi Moore našla se na meti kritika svojih fanova zbog izgleda
Profimedia 

Inače, Moore je iznenadila mnoge svojim memoarima ' Inside Out' u kojima je progovorila o svom odnosu s bivšim suprugom Ashtonom Kutcherom (44).

'Dva su razloga zbog kojih sam poželjela ispričati svoju priču. Prvo, zato da bih je ja ispričala, a ne tabloidi, muškarci s kojima sam bila u braku ili ljudi koji su voljeli ili mrzili moje filmove, pa čak ni moja djeca. Ovo je samo moja priča. Ja sam jedina koja je doživjela svaki njen trenutak i htjela sam iskoristiti svoje pravo da je ispričam pod svojim uvjetima. Drugi razlog je taj što su se neki dijelovi ove priče koja se meni dogodila, možda dogodili i vama', istaknula je Demi.

Demi Moore bila je u braku sa 16 godina mlađim Ashtonom Kutcherom
Profimedia 

Glumica i 16 godina mlađi Ashton su se upoznali 2003. preko zajedničkih prijatelja i njihova veza je brzo napredovala. Kratko nakon prvog susreta su počeli živjeti skupa.

'Kad smo se Ashton i ja vjenčali 24. rujna 2005., u te dvije godine našeg zabavljanja već smo prošli puno ozbiljnih izazova. Nije djelovalo kao da srljamo u nešto, zapravo potpuno suprotno. Slavili smo ljubav, koja je već prošla vatreno krštenje', napisala je u Moore u svojim memoarima.

Demi je u šestom mjesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila bebu koju je čekala s Kutcherom. No nije odustajala od toga da dobiju zajedničko dijete te je prošla kroz sedam ciklusa medicinski potpomognute oplodnje, koji su joj donijeli puno boli.

Demi Moore oprostila je prevaru Ashtonu Kutcheru
Profimedia 

Saznala je da ju je Ashton varao o čemu je pročitala u medijima. Počela je konzumirati alkohol u kombinaciji s lijekovima protiv bolova. Imala je osjećaj da je njihov odnos uništen, ali oprostila mu je prevaru. Priznala je i da su imali seks u troje na njegov prijedlog što je ranije učvrstilo njihov brak.

U galeriji pogledajte više fotografija Demi Moore nekad i sad.

Profimedia Demi Moore je bila na estetskim zahvatima