Ashton Kutcher je najpoznatiji po ljubavnim komedijama zbog kojih su ga gledatelji zavoljeli, no prema riječima njegove bivše supruge, u njihovom braku nije bio nimalo romantičan ni bajan.

Glumac, koji danas, 7. veljače slavi 44. rođendan, pao je u očima mnogih kada je Demi Moore (59) progovorila o njihovom odnosu u svojim memoarima ' Inside Out'.

'Dva su razloga zbog kojih sam poželjela ispričati svoju priču. Prvo, zato da bih je ja ispričala, a ne tabloidi, muškarci s kojima sam bila u braku ili ljudi koji su voljeli ili mrzili moje filmove, pa čak ni moja djeca. Ovo je samo moja priča. Ja sam jedina koja je doživjela svaki njen trenutak i htjela sam iskoristiti svoje pravo da je ispričam pod svojim uvjetima. Drugi razlog je taj što su se neki dijelovi ove priče koja se meni dogodila, možda dogodili i vama', istaknula je Demi.

Demi Moore šokirala je javnost detaljima iz njezinog braka sa Ashtonom Kutcherom
Profimedia 

Glumica i 16 godina mlađi Ashton su se upoznali 2003. preko zajedničkih prijatelja i njihova veza je brzo napredovala. Kratko nakon prvog susreta su počeli živjeti skupa. 

'Kad smo se Ashton i ja vjenčali 24. rujna 2005., u te dvije godine našeg zabavljanja već smo prošli puno ozbiljnih izazova. Nije djelovalo kao da srljamo u nešto, zapravo potpuno suprotno. Slavili smo ljubav, koja je već prošla vatreno krštenje', napisala je u Moore u svojim memoarima.

Demi je u šestom mjesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila bebu koju je čekala s Kutcherom. No nije odustajala od toga da dobiju zajedničko dijete te je prošla kroz sedam ciklusa medicinski potpomognute oplodnje, koji su joj donijeli puno boli.

Saznala je da ju je Ashton varao o čemu je pročitala u medijima. Počela je konzumirati alkohol u kombinaciji s lijekovima protiv bolova. Imala je osjećaj da je njihov odnos uništen, ali oprostila mu je prevaru. Priznala je i da su imali seks u troje na njegov prijedlog što je ranije učvrstilo njihov brak.

Demi Moore izgubila je dijete u šestom mjesecu trudnoće
Profimedia 

Između ostalog, otkrila je da ju je Ashton zamolio da mokri po njemu, a ta pikanterija izazvala je opću pomutnju u javnosti.

'Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze', rekla je glumica. Kad se saznalo za još jedan Ashtonov preljub, on je odselio iz njihove kuće u studenom 2011. Demi je tada još više rješavala svoje probleme alkoholom i lijekovima.

'Počela sam zloupotrebljavati lijekove za migrenu, ništa pretjerano, ali pokušavala sam smrviti nešto u sebi, iskopati svoju bol iz sebe', otkrila je. Tada se predozirala i morala je nešto promijeniti, a cijela situacija joj je odnijela i potporu bivšeg supruga Brucea, koji je ranije uvijek bio uz nju.

Svojedobno se i Ashton oglasio o svemu što je Demi napisala u knjizi, no njegova reakcija je bila prilično neočekivana. 'Htio sam objaviti veoma zaje*an Tweet. Ali, onda sam pogledao svog sina, svoju kćer, svoju ženu i samo sam ga obrisao', kratko je istaknuo na Twitteru.

Nakon kraha braka s Demi Kutcher je pronašao sreću s Milom Kunisom (38) i njihova ljubavna priča je prilično romantična. 

Glumci su se upoznali 1997. na snimanju serije 'Lude sedamdesete' koja je pratila život šest tinejdžera iz izmišljenog prigradskog naselja Point Placea u Wisconsinu. Zanimljivo je da su u sitcomu glumili par Jackie i Michaela, a kad su tek počeli raditi na projektu Ashton je imao 19 godina, dok je Mila bila 14-godišnjakinja.

Kutcher je u jednom intervjuu rekao da ga tada Kunis nije privlačila i da je na nju gledao kao na mlađu sestru. 'Odradio sam zadaću s kemijom uspješno. Mislim da sam joj pružio prvi poljubac i on je ovjekovječen u televizijskoj seriji. Bilo je to baš čudno. Mislio sam si: 'Nije li to ilegalno?' Bilo je zaista neugodno. Imala je 14 godina! Bila mi je poput sestre', ispričao je.

Mila je također rekla da ju Ashton nije privlačio kada je bila tinejdžerica. Ipak, on je rekao da to nije točno. 'Na prvu je sigurno mislila da dobro izgleda. Kasnije sam joj postao iritantan jer sam joj se činio poput starijeg brata', objasnio je.

Mila Kunis i Ashton Kutcher su u braku od 2015. te imaju dvoje djece
Instagram 

Ostali su nakon snimanja serije u kontaktu i godinama kasnije su se susreli na zabavi na kojoj su izmijenili drugi poljubac. 'Rekla mi je: 'Nisi spreman za vezu'. Ja sam joj odgovorio: 'Nisam spreman biti u vezi'. To je bilo smiješno jer je ona tada snimila film 'Friends with Benefits', a ja 'No Strings Attached', koji su bili svojom radnjom o neobaveznoj vezi isti', objasnio je Kutcher.

Ipak, s vremenom im je bilo jasno da su sve više povezaniji. 'U to vrijeme sam pušio cigarete, a ona je prestala i htjela je da pušim točno određenu marku kako bi ona mogla udisati njihov dim. Ja sam pristao', prisjetio se glumac, koji je vezu s kolegicom započeo početkom 2012.

Par se vjenčao 2015. te dobio kćer Wyatt (7) i sina Dimitrija (5).

Fotografije Ashtona i Mile pogledajte u galeriji. 

Profimedia, Instagram Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali su se 1997. godine, no prohodali tek 2012.