Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD PRIJATELJA S POVLASTICAMA DO NAJSLAĐEG PARA: Trebalo im je 15 godina da shvate da ne trebaju druge ljude

Ljubavna priča Ashtona Kutchera i Mile Kunis počela je 2012., iako se poznaju od 1997.

Mila Kunis i Ashton Kutcher Izvor: Profimedia

Odnos Ashtona Kutchera (43) i Mile Kunis (38) prerastao je iz prijateljstva u ljubav nakon 15 godina poznanstva i završetka njihovih prijašnjih turbulentnih veza.

Glumci su se upoznali 1997. na snimanju serije 'Lude sedamdesete' koja je pratila život šest tinejdžera iz izmišljenog prigradskog naselja Point Placea u Wisconsinu. Zanimljivo je da su u sitcomu glumili par Jackie i Michaela, a kad su tek počeli raditi na projektu Ashton je imao 19 godina, dok je Mila bila 14-godišnjakinja.

Kutcher je u jednom intervjuu rekao da ga tada Kunis nije privlačila i da je na nju gledao kao na mlađu sestru. 'Odradio sam zadaću s kemijom uspješno. Mislim da sam joj pružio prvi poljubac i on je ovjekovječen u televizijskoj seriji. Bilo je to baš čudno. Mislio sam si: 'Nije li to ilegalno?' Bilo je zaista neugodno. Imala je 14 godina! Bila mi je poput sestre', ispričao je.

Mila je također rekla da ju Ashton nije privlačio kada je bila tinejdžerica. Ipak, on je rekao da to nije točno. 'Na prvu je sigurno mislila da dobro izgleda. Kasnije sam joj postao iritantan jer sam joj se činio poput starijeg brata', objasnio je.

Ostali su nakon snimanja serije u kontaktu i godinama kasnije su se susreli na zabavi na kojoj su izmijenili drugi poljubac. 'Rekla mi je: 'Nisi spreman za vezu'. Ja sam joj odgovorio: 'Nisam spreman biti u vezi'. To je bilo smiješno jer je ona tada snimila film 'Friends with Benefits', a ja 'No Strings Attached', koji su bili svojom radnjom o neobaveznoj vezi isti', objasnio je Kutcher.

Ipak, s vremenom im je bilo jasno da su sve više povezaniji. 'U to vrijeme sam pušio cigarete, a ona je prestala i htjela je da pušim točno određenu marku kako bi ona mogla udisati njihov dim. Ja sam pristao', prisjetio se glumac, koji je vezu s kolegicom započeo početkom 2012.

Povezane vijesti

Par se vjenčao 2015. te dobio kćer Wyatt (6) i sina Dimitrija (4). Inače, na početku njihove ljubavi puno se pričalo o bivšim vezama Ashtona i Mile koje su bile prilično turbulentne.

Kunis je nakon osam godina prekinula sa zvijezdom filmskog serijala 'Sam u kući' Macaulayjem Culkinom što je on teško podnio i počeo je uzimati droge i antidepresive.

Kutcher se 2013. razveo od 16 godina starije Demi Moore koja je iznijela niz optužba protiv njega te ga je spomenula u svojoj knjizi 'Inside Out'. Par je vezu započeo 2003. te su dvije godine kasnije izgovorili sudobonosno 'da'. Demi je otkrila da su 2007. očekivali dijete, no pobacila je u šestom mjesecu trudnoće. Nakon toga su išli na umjetnu oplodnju, no nisu imali sreće pa su odustali.

Teško se nosila s gubitkom djeteta i htjela je veću Ashtonovu podršku, ali nije ju dobila i okrenula se alkoholu te poklekla nakon što je 20 godina uspješno bila trijezna. Potom je saznala i da ju Kutcher vara, a kad ga je nazvala i upitala za to, odmah je priznao.

Moore je napisala da je njezina greška bila što je pristala da Kutcher i ona uvedu treću osobu, ženu u njihov brak. Glumac je to koristio kao izliku i rekao da je trojac izmijenio granice vjernosti.

Ashton je autobiografiju i optužbe bivše supruge samo jednom kratko komentirao. 'Htio sam upravo objaviti sarkastični tweet, ali onda sam pogledao svog sina, kćer i suprugu pa sam sve obrisao', istaknuo je na svom Twitter profilu.

Inače, glumac je dirnuo javnost svojom povezanošću s bratom blizancem Michaelom koji se rodio pet minuta nakon njega. Njihovi roditelji su malo prije porođaja saznali da će dobiti dva djeteta, ne jedno. Doktori su dali niz loših prognoza za Michaela i sumnjali su da će preživjeti nakon što su mu dijagnosticirani cerebralna paraliza i srčana mana.

Ashton često vodi svog brata na crvene tepihe i ističe da je nemoguće izraziti koliko ga voli. Svojedobno je upisao biokemijski fakultet kako bi pronašao lijek za njegovu bolest, a poznato je i da mu je htio s 13 godina donirati srce.

Zajedničke fotografije supružnika pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals