Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILA I ASHTON NE KUPAJU DJECU: 'Ako ne vidite prljavštinu, nema potrebe'

Ashton Kutcher i Mila Kunis objasnili su zašto ih ne kupaju svaki dan

Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia

Iako se već neko vrijeme piše da glumački par, 43-godišnji Ashton Kutcher i 37-godišnja Mila Kunis imaju problema u bračnom životu, oni iznova pokazuju da je s njima sve u redu - barem iz njihove perspektive. Naime, javnost se zgraža nad njihovom posljednjom izjavom, kojom su istaknuli kako ne kupaju redovito svoju djecu, šestogodišnju kći Wyatt i četverogodišnjeg sina Dimitrija.

U podcastu ‘Armchair Expert’ Daxa Sheparda par je govorio o higijeni, kako svojoj tako i onoj svoje djece. Naime, priznali su da se ne tuširaju svaki dan, a onda otkrili da djecu kupaju tek kada na njima vide prljavštinu. 'Kada sam tek dobila djecu, također ih nisam prala svaki dan. Nisam imala roditelje koji su me prali svaki dan pa sam isto prenijela i na svoju djecu. Mi reagiramo kada osjetimo da nešto smrdi. Ako vidite prljavštinu, očistimo. Inače nema smisla', izjavila je i šokirala javnost.

Ovo nije prvi put da su šokirali svojim izjavama. Jednom su prilikom šokirali izjavom da ne planiraju ostaviti svoje bogatstvo djeci. Naime, vjeruju u to da se sve postiže samo radom, te zato ne planiraju djeci ostaviti nasljedstvo. Još od mladih dana vrijedno su radili na razvitku svojih karijera, a žele da njihova djeca isto postupaju. Ashton je to dodatno pojasnio: 'Moja djeca žive privilegirano i to ni ne znaju, a ovako neće ni saznati. Mi ćemo svoj novac dati u dobrotvorne svrhe'.

Mila Kunis i Ashton Kutcher Izvor: Profimedia

Inače, par je u braku od 2015. godine, a prvo su dijete dobili godinu dana ranije. Atraktivan glumac prisustvovao je porođaju kćeri kojoj je u zadnjem trenu promijenjeno ime u Wyatt što znači hrabri ratnik. Ovaj popularni dvojac ima poseban pristup odgoju djece te nikada ne angažira dadilje. Tvrde da svoju djecu žele dobro upoznati i da upravo oni moraju biti ti koji ih znaju smiriti kada plaču.

Povezane vijesti

Magazin

Royals