Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČEKALA HITNU SATIMA: Glumica zbog komplikacija završila u bolnici

Zvijezda serije 'Orange Is the New Black', Ruby Rose priča o hospitalizaciji

 Izvor: Profimedia

Kao da se ponavlja 2019. godina kada je australska glumica Ruby Rose završila je na hitnoj operaciji, nakon što je na snimanju serije zadobila teške ozlijede vrata. Iako je riječ o istoj glumici i njezinoj hospitalizaciji, uzrok je ipak drugi. Kako je otkrila pratiteljima, bila je primorana pozvati Hitnu pomoć nakon što su uslijedile komplikacije nakon nedavnog operativnog zahvata. 

Paparazzi fotografija glumice Ruby Rose Izvor: Story

Da stvar bude gora, Hitna pomoć bila je prisiljena voziti satima, jer je nijedna bolnica nije mogla primiti. 'Imala sam zahvat i morala sam na operaciju, ali bilo je sve u redu i operacija je prošla u redu', prisjetila se pa dodala: 'Ali onda sam jučer imala nekoliko komplikacija i morala sam na Hitnu'. Glumica je objasnila da se počela gušiti i plakati, a onda shvatila da je situacija ozbiljna.

Moj slučaj je bio prilično ozbiljan

'Nazvali smo Hitnu pomoć i trebalo je satima da nađemo bolnicu koja će moći primiti mene ili bilo koga drugog', objasnila je Ruby.

'Cijelu su noć odbijali ljude, a moj slučaj je bio prilično ozbiljan. Uspjeli smo izdržati i imali smo sreću što nas je vrlo brzo primila obližnja bolnica', ispričala je neugodno iskustvo. Na kraju je pohvalila osoblje.

Nasmijana Ruby Rose Izvor: Profimedia

Podsjetimo, ozljeda iz 2019. godine je bila također poprilično ozbiljna. 'Za sve vas koji me ispitujete o ožiljku na vratu. Prije nekoliko mjeseci rečeno mi je da moram na hitnu operaciju ili riskiram da ostanem nepokretna. Prilikom izvođenja akrobacije, ozlijedila sam dva diska i oni su bili blizu toga da mi ozlijede leđnu moždinu. Mučila me kronična bol i nisam osjećala svoje ruke. Hvala doktoru za sve što je učinio i omogućio mi da nastavim raditi to što volim, zauvijek Vam dugujem', napisala je prije dvije godine 35-godišnja glumica.

Povezane vijesti

Magazin

Royals